Ha megjön a megvonánsos akkor biztos nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
sziasztok. az első héten kimaradt egy bogyó sajnos, utána gumival is védekeztünk de a kimaradás napja előtt pont együtt voltunk.mivel viszonylag sokáig életképesek a spermiumok, ezért kicsit félek hogy összejött.A megvonásos vérzésem megjött,hasonló mennyiségben mint eddig, akkor megnyugodhatok? vagy akkor is megjött volna a gyógyszer hatására ha terhes lennék?teszteljek a biztonság kedvéért vagy felesleges? köszi2016. febr. 8. 13:26
1/1 anonim válasza:
Szerintem megjött volna akkor is. Van egy barinőm, aki tabi mellett lett terhes, neki tök véletlenül derült ki 10 hetesen. De szerintem abból, amit leírtál, totál esélytelen. Egy kimaradt tabi miatt nem történik semmi, ha meg nyugtalan vagy, vegyél egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!