Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek nagyon változó a...

Akinek nagyon változó a ciklusa (28-40 napos), honnan tudja, mikorra nemvárja?

Figyelt kérdés
2016. febr. 3. 16:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

hát ilyen változó ciklussal mint neked van. és ráadásul még a höd is ugrál keresnék, egy jobb másik nőgyógyászt aki nem csak találgat hanem ciklus naphoz kötötten csináltatna is vérvételt!

nekem is ugyan olyan volt mint neked volt hogy 24 volt hogy 48 napra jött meg! a hógörbémen én is láttam valami nem stimmel de a doki letudta annyival próbálkozzunk 2 naponta legyünk együtt nem késünk le semmit akkor! itt egy hógörbém!

[link]

majd ennek az eredménye két magzat elhalás, mised ad műtét!

akkor kerestem egy másik dokit aki beállította a ciklusom volt ciklus naphoz kötött vérvételek, rendesen vizsgált és kezelt, most ilyenek a ciklusok és remélhetőleg lassan approbáltunk a babával!

ha szeretnél kérdezni, akkor kérdez bátran! ha tudok segítek!

2016. febr. 4. 08:09
 12/12 A kérdező kommentje:

Kezelnek. Havi 3-4x orvos+ vérvétel. Elvileg 1-2-3 hónapon belül beáll a ciklusom,de ugye nem működök nagykönyv szerint :) Peteérésem van. Nem mondom,hogy minden hónapban,de 2x már elcsíptük. Fél éve borult fel a hormonháztartásom. Pajzsmirigyre is szedek gyógyszert,picit túlműködik.

2 alkalommal volt kémiai terhességem,az tette be az i-re a pontot és mentem el orvoshoz. Azthittem,majd magától helyreáll a ciklusom,hát nem. Úgyhogy szerintem mindketten megteszünk mindent,hogy rendben legyek. A próbálkozással nem kell leállnunk,aztmondta a doki,ha el is megy legközelebb,az már nem az én vagy a hormonok hibája,hanem egy teljesen természetesen folyamatnak tudható be. Tehát,hogy nem egészséges,nem jól tapadt meg stb. Emellett elkezdtem egészségesen élni,mozgok heti 3x,kerülöm a cukrot (a lisztet még nem bírom),próbálok több zöldséget enni. Nem vagyok nagyon elhízva,de 55 helyett 64kg vagyok és 2 szempontból is jó. Nyilván a hormonoknak is jót tesz és nyílván az sem mindegy,hány kg-al esek teherbe!

Végeredményben,attól,hogy a kérdésemben nem fejtettem ki min megyek keresztül (myílván mert nem is ez volt a kérdés),attól még kezeltethetem magam. Folyamatban vagyok,de azért szeretném tanulmányozni magam,érdeklődni,olvasgatni,hogy mik az ovuláció tünetek másnál,kinek hogy válik be a teszt vagy hőmérőzés!

2016. febr. 4. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!