Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek volt olyan petevezeték...

Akinek volt olyan petevezeték átjárhatósági, ami miatt benn kellett maradnia a kórházban egy éjjel, leírná hogyan zajlott?

Figyelt kérdés

Nekem ilyen lesz jövő héten, ma beszéltem a dokival telefonon, csak ennyit mondott. Csak csütörtökön mondja el a részleteket személyesen. Leírnátok, hogy ez milyen vizsgálat, akinek már volt ilyen? Ez nem HSG lesz? Ha nem, akkor hogyan csinálják?

Köszi!!

2010. márc. 29. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Hsg-kor kontraszt anyagot jutattnak a petevezetékbe és röntgenen figyelik hogy lefolyik-e vagy el vanzáródva valahol.El eltatnak kicsit de nem kell bent maradnod.Legalábis nekem nem kellett!
2010. márc. 29. 11:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem azt mondta, hogy benn kell maradnom, csak másnap mehetek haza. Én másnap már dolgozni szerettem volna... Te dolgozhattál utána, vagy táppénzre vettek?
2010. márc. 29. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kell bent maradnod?Hacsak nem délután tudja megcsinálni és akkor már nem tud kiengedni?Erre tippelek..de gondolom majd elmondja.Nem doliztam másnap,mert péntek volt és így jol jött ki,de nem is tudtam volna mert kicsit kába voltam az altatástol.
2010. márc. 29. 12:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, biztos elmondja, csak már izgulok, meg olyan kellemetlen már állandóan elkéretőznöm a melóhelyemről, én nem mondtam meg, hogy hova járok (meddőségibe).Ha elmondanám ezen csámcsogna itt minden kollégám, ennél pletykásabb rosszindulatú banda nincs szerintem. Köszi a választ!
2010. márc. 29. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Szivesen!Majd nem csámcsognának ha nekik is át kellene esni ilyesmin a várva-várt gyermekért!:-/

Ne törődj semmivel,csak magadra koncentrálj a többiek azt mondanak amit akarnak attol nem lesz jobb neked!

Fel a fejjel és sok sikert a babához:-)))

2010. márc. 29. 14:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Persze, tudom, hogy nem kéne törődnöm velük, de így is állandóan kérdezgetik, hova megyek. :S Próbálok nem foglalkozni velük!

Köszi mégegyszer! :))

2010. márc. 29. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!