Jézus Mária 17 évesen teherbeestem el montam már a barátomnak. Ezt valahogy el kéne mondjuk az ő szüleinekés az enyémeknek. Adnátok hogy közöjük velük? Olyanokat amivel mindketten túl éljük a haragjukat. Normális válaszokat!
Minél gyorsabban, annál jobb. A legjobb védekezés, ha mindketten ott vagytok, nem csak egyikőtök. Elvégre együtt hoztátok létre a "problémát". A szülőknél is pozitívabb lehet a fogadtatás, mint egyedül elrebegni, a pasi meg sehol.
Gond lehet abból is, ha meg akarjátok tartani, meg abból is, ha el akarjátok vetetni, ez a szülőktől függ, őket kéne jobban ismerni.
Mindenesetre úgyis meg fogják tudni, essetek túl rajta, legyenek túl a szülők is az első ijedtségen, aztán közösen keressetek megoldást.
Ezerszer jobb, mint az itt kiírt "házibarkács módszerek", hogy hogy lehet elvetélni.
Lehet, hogy tüzet is fújnak, és tombolnak egyet, de aki szexel, annál benne van ez is a pakliban, ezzel a szülőknek is tisztában kell lenniük. Nem fognak agyoncsapni. Normális szülő elbeszélget a nemi életet kezdő gyerekével arról is, mi a véleménye a becsúszott terhességről, mit tenne, és neki mi a véleménye. Más kérdés, hogy ez nálatok megtörtént-e, vagy elintézték azzal, hogy agyoncsapnak, és csomagolhatsz, ha terhesen állítasz haza.
bocs nem olvasgattam a kommenteket,csak egy gyors válasz.
a legfontosabb hogy a barátoddal állj a szüleid elé és mond el nekik.
persze lehet hogy fognak őrjöngeni de te az ő gyerekük vagy és ugyan úgy fognak szeretni.
és miután lecsillapodnak a kedélyek,megtudjátok beszélni a továbbiakat.
mer CSAK ők tudnak segíteni neked,de minél tovább halasztod annál rosszabb és nehezebb lesz.
tehát szed össze magad és állj eléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!