Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Psm vagy baba? Belegabalyodtam!

Psm vagy baba? Belegabalyodtam!

Figyelt kérdés
Az elején szeretném tisztázni,hogy ha nem érdekel a kérdés kérlek menj tovább és nem kell off-olni a kérdés miatt!4.-re nem várom!Szurkált pár napig a jobb petefészkem tegnap pedig a méhemben éreztem ezt. Mensi előtt ilyenkor már javában görcsölni szoktam és ez minden ciklus előtt így szokott lenni!De ez most elmaradt!Csak a szurka van.Meg nagyon nehéz lett a hasam vagyis az érzés ilyen!Még a nadrágot sem tudom elviselni nyomja nagyon pedig nem jellemző ez sem!A mellem az fáj mint máskor bár ez is másabb mert inkább viszket és feszül nagyon!Ingerültebb vagyok de nem annyira csak van olyan hogy egy kis apróságon is elpukkan az agyam!Ez lehet terhesen is?Mert ez az egy dolog van amiért azt gondolom,hogy ez is egy sikertelen hónap lesz!Tudom várni kell míg lehet tesztelni de érdekelnek a tapasztalatok és vélemények!Köszi ha válaszoltok! ui: Szoktam figyelni minden hó-ban a mesi előtt is a testem és ezek a tünetek nem szoktak lenni!Bár soha nem tudni az is lehet most változik!
2016. jan. 31. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez mind csak bullshit, ezer okból lehetnek, akár be is képzelheted. Csak a késés mérvadó, a többi csak mese habbal.
2016. jan. 31. 13:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Vezetem a hőmet van görbém!És nem kell egyből leoltani!
2016. jan. 31. 13:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocsi mérést olvastam most nézem,hogy kését írtál!
2016. jan. 31. 13:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem vart elotti terhestunet nagyon ritka! Donto reszt ikerterhesek tapasztaljak csak a dupla Hcg miatt. (Tapasztalat). Nem szabad mindenben gorcsosen keresni a terhesseg jeleit, mert nagy koppanas lehet belole. Lazits es varj egy kicsit. Drukkolok!
2016. jan. 31. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!