Ez pozitiv teszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 5 napja késim a menszim és gondoltam csinálok tesztet. nem tudom hogy ez pozítiv-e vagy nem. barátommal megszakításos módszerrel védekezünk. remélem negatív még fiatal vagyok 16

[link]

2016. jan. 31. 00:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ez bizony pozitív.
2016. jan. 31. 00:51
 2/17 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon pozitív! Elég felelőtlenek vagytok. Gyereket szülni, hogy az adófizetők tartsák el, vagy gyereket nem megszülni és abortuszra menni... hát inkább nem mondok semmit :D Ez vaterás teszt amúgy?
2016. jan. 31. 00:52
 3/17 A kérdező kommentje:
hcg teszt barátom nővérje adta hogy csináljam meg. akkor most baba lessz?
2016. jan. 31. 00:54
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem basszus, kisegér.. Szerinted? Te hány csíkot látsz????
2016. jan. 31. 00:56
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
60 ezerből aztán baromira jól meg lehet élni 3 embernek...
2016. jan. 31. 01:13
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Jól sejtettem, hogy az IQ-d a 80-at sem üti meg. Éljetek akkor annyi pénzből, de ne kéregessetek, a Fókuszba meg ne lássalak viszont, hogy megfagytok télen meg nincs mit enni.
2016. jan. 31. 01:18
 7/17 anonim ***** válasza:
Kamu!
2016. jan. 31. 02:47
 8/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok!! 😄😄 ha ezt csak viccnek szántad, nekem átjött jó poén. De ha komolyan gondolod hogy 60-70.000-ből akarjátok eltartani hármótokat, akkor csak azt a szegény picit sajnálom, de őt nagyon. Gyereknek gyerek. Van fogalmad a baba cuccok áraival kapcsolatban? Azt hiszed ez játék? Egy életről beszélünk. Sok sikert!
2016. jan. 31. 05:43
 9/17 anonim ***** válasza:

Kisanyám, a PARASZTOK adójából kapsz a gyerekre fix 13000 forintot.

Ebből ketten remekül meg fogtok élni.

Három évig dőzsölhettek, addig kaptok mellè 28 ezret. Kb. ennyi a tápszerre és a pelenkára nem elég. Ruha, babakocsi, gyerekágy ugye ingyen lesz, majd loptok meg kukáztok.

A kanod a közmunkás jövedelméből nem fog boldogan gyerektartást fizetni, szóval napokon belül lekoccol.

Anyádék is biztosan boldogok lesznek, hogy gyün a pulya, vehetnek fel segílykét. A parasztok adójából...

Aztán ha véletlen a gyerekvédelmis kiemeli a családból, majd csináltok helyette másikat.

Kisebbség. No comment.

2016. jan. 31. 06:54
 10/17 anonim ***** válasza:
Kamu az egesz. A kerdes ertelmesen van felteve a valaszaiban egy szot sem tud leirni helyesen!
2016. jan. 31. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!