Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Merjek tesztelni? Melyik...

Merjek tesztelni? Melyik tesztnek higyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Múlt hét szombaton ( 2008.09.13.-án ) kellett volna megjönnie, nem jött meg. Aznap csináltam egy tesztet , de nem első vizeletből(Clearblue ) nagyon halványan pozitív lett. Hétfőn reggel csináltam első vizeletből egy újabb tesztet ( Gabriella ) az egyértelműen negatív lett. De azóta sem jött meg. Tüneteim vannak...de nem merem az hinni hogy ezek utalhanak babára. ( émelygés..főle reggel meg este, fura fémes íz a számban...stb. ) Holnap reggel mejrek tesztelni annak már mutatnia kell valamit?

2008. szept. 18. 07:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Tesztelj és ha akkor nem vagy biztos a dologban, akkor menj el a dokidhoz. :)
2008. szept. 18. 07:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Én is így jártam szombaton kellett volna megjönnie és azóta se jött meg. nekem semmijen tünetem nincs a mai napig. azon kívül hogy furcsán fájdogál, görcsölget a hasam. Kedden teszteltem Midsteam terhességi tesztel 10-es érzékenységű és pozítív lett.

Probáld ki a tesztet, csak ajánlani tudom. Sok szerencsét szorítok!

2008. szept. 18. 08:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Szijjja!!!Csatlakozom az elöttem szólóhoz.Minden féleképp csak olyan tesztet használj,ami nagyon érzékeny.A 10-s érzékenységüek a legjobbak!!!A Gabriel messzemenőleg nem érzékeny.

Drukkolok!

2008. szept. 18. 08:51
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

És tudnátok ajánlani tesztet?

Melyikek azok amik 10-es érzékenységűek?

Köszi előre is!

2008. szept. 18. 08:54
 5/8 anonim ***** válasza:

3-AS VÁLASZOLÓ!Én is most keresgélek a neten,mert a Gabriel állitólag 50s,tehát semmit nem ér.Amint rátalálok egyből megírom,mert pont azokat nézem.

Fel a fejjel!

2008. szept. 18. 08:58
 6/8 anonim ***** válasza:

3-4 s válaszoló!Nézd mit találtam neked!

Nagyon fontos, hogy mielőtt tesztelsz a megfelelő tesztet vedd meg, fontos a teszt érzékenysége. A legérzékenyebb tesztek ma Magyarországon képesek a vizetleből már 10 u/ml egység HCG-t is kimutatni! Ha viszont olyan tesz kerül a kezedbe, amelyik csak 50-100 egységtől mutatja ki a terhességet, akkor nagy valószínűséggel tévesen negatív eredményt kaphatsz a terhesség korai szakaszában. Ebben a korai szakaszban a tesztek általában nem azonnal jelzik a második csíkot, általános tapasztalat a teherbe esett kismamáktól, hogy a tesztelés után fél órával, vagy akár 1 órával látnak csak egy halvány csíkot!

Terhességi tesztek és érzékenység:

Qupido: 10

Rapi preg corax: 20

Rapi preg direct: 20

Gabriel: 20

HCG: 20

Clear blue: 50

Medi-lab: 20

Remélem segítettem!Pussssy!!!

2008. szept. 18. 09:01
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen kösznöm a válaszokat!!

Igyekszem valami jó érzékeny tesztet beszerezni ma és akkor talán már holnap okosabb leszek :)

2008. szept. 18. 09:08
 8/8 anonim ***** válasza:

szia én is akkor tesztelek mikor te.:)

ird meg hogy neked mmilett.

2008. szept. 19. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!