Csináltam 1 terhességi tesztet, ami negatív lett, de még mindig nem jött meg. (Tudni kell, h a nőgyógyászom felírt 1 hüvelytablettát). Nagyon ideges vagyok, h mivan ha terhes vagyok. Szerintetek mitől késhet?
Mióta késik? Hányadik napon csináltál tesztet és milyent?
Nem értem a hüvelytabletta hogy jön ide? Az nem befolyásolja sem a menstruációt sem azt hogy terhes vagy e?!
Mióta késik? Hányadik napon csináltál tesztet és milyent?
Nem értem a hüvelytabletta hogy jön ide? Az nem befolyásolja sem a menstruációt sem azt hogy terhes vagy e?!
Igazából ma(márc. 28-án) kellett volna h megjöjjön.Igaz,ebben mindig benne van az a bizonyos plusz-mínusz néhány nap...28.-a előtt 1-2 nappal csináltam + a tesztet.Tudom,h butaságnak hangzik,de az az idióta parás természet vagyok:(( Nem baj,ha ez miatt dilinyósnak néznek,sajna ilyen vagyok:(
A hüvelytabit azért írtam ide,mert most először írtak fel nekem ilyet és a doki semmit nem mondott,h ez hatással van e havira vagy sem...
Akkor még szerintem ne idegeskedj, hiszen ha mára vártad, akkor még olyan sokat nem késett a vérzésed. Én megértelek a teszteléssel kapcsolatban, de azt tudni kell hogy nem mindegy hogy milyen tesztet használsz. Ha a menstruáció előtt pár nappal már tesztelni akarsz, akkor a 10 érzékenységű tesztet kell venned, ami a Qupidó és a Clearblue. A többi nem valószínű hogy ilyen korán kimutatja. Nekem a Clearblue pl. a mensi előtt három nappal már pozitív volt amikor a fiamat vártam.
A hüvelytabletta nem befolyásolja a menstruációt, hiszen az a hormonoktól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!