Mit gondoltok erről a tesztről?
SZiasztok ! ezt a tesztet nem rég csináltam (nem első vizeletből) ... mivel a mensim eléggé összevissza ...így ahoz viszonyítani nem nagyon tudok... viszont 13 napja volt az együtt lét. (azóta sajnos nem, mert kiküldetésben van a drágám)
Én inkább száradási csíknak gondolnám, bár a fotót a teszt elkészítése után csináltam néhány perccel.
Vélemény ?
Köszi neked is a választ, igazságszerint azért csináltam meg mert nem védekezünk... (tervezgetjük a család alapítást) aztán néha néha úgy megszédülök, de csak néhány másodpercre. Itt a kép, rajta bejelölve , hogy én hol látom élőben ezt a csíkot.
de ténylegesen alapozni persze nem alapozok rá...
A mensimmel kapcsolatban hát úgy össze - vissza hogy van hogy 28 nap, de nálam 1 hét csúszás simán belefér.De ha 28 nappal számolom, akkor most kéne megjöjjön.
Ezért nem merek adni sem erre a tesztre nyilván, csak arra vagyok kiváncsi hogy volt e valakinél hasonlóan halvány... illetve hát a nagy tesztelők, akik tapasztaltabbak, mit gondolnak ? Nem sok terhességi tesztet csináltam életemben. Kb 1 kezemen megtudom számolni.
Köszi a válaszod, igen fogok várni még néhány napot, és ha nem jön meg akkor tesztelek újra.
Én is látom ott azt a csíkot, illetve egy picit talán jobbra a jelöléstől, de szellemcsíknak tűnik. Reggeli elsőből érdemes mindenképp csinálnod, ha ilyen korán tesztelgetsz már, akkor van legalább némi esély a dologra.
Szurkolok!
Rendben, köszönöm !
egy két nap múlva csinálok még egyet reggeli elsőből. hátha okosabb leszek ... :)
Köszönöm a drukkot !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!