Elképzelhető negatív LH teszt ellenére is közelgő ovuláció?
- teljesen negatív az LH tesztem napok óta, egyáltalán nem erősödik
- az alaphőm is alacsony még
- viszont a méhszáj nyitott és teljesen tiszta, sok tojásf. nyák van 2 napja, mint a korábbi terhességeimnél - viszont akkor az LH teszt is pozitív volt ovulációkor.
Tesztelj tovabb. Nekem pl a pozitiv ovuteszt elott 4 nappal megkezdodik az ovus nyak es a pozitiv elotti napon jelenik meg csak extra halvanyan a masodik vonal. Ennek ellenere ekovetkezo nap meg nagyon eros pozitiv lesz.
Meg egy dolog, en 2-3 honapig nem produkaltam igazan pozitiv lh tesztet, holott egyertelmuen volt ovum (gorbe, ovufajdalom, ultrahang is mutatta). Azutan rajottem, hogy csak kora este (5-6 korul) latszik nekem igazan a teszten es elotte nagyon radikalisan csokkentenem kell mar deltol a folyadekfogyasztast es kb 3 oran at nem szabad pisilnem. Szoval kiderult, hogy korai idopontban csinaltam es nem is volt eleg koncentralt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!