Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhesség első heteiben,...

A terhesség első heteiben, mikor megduzzad a mellbimbó, akkor az egy pár nap, esetleg egy hét múlva visszaáll, vagy a terhesség végéig úgy marad?

Figyelt kérdés
Multhuten kicsit megduzzadt a mellbimbom, de 3 nap utan elmult.Lehet ez baba miatt, vagy a kozeledo mensi miatt?2-án kell megjonnie,es miota elmult,azóta vedekezés nelkul voltunk egyutt parommal,hetente tobbszor is. Fel eve probalkozunk sikertelenul a babaval.

2016. jan. 27. 21:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Nem fogalmaztam erthetoen, bocsi,tehat 6-an elmult,es azota voltunk egyutt a parommal tobbszor is egy heten. most februar 2an kell megjonnie.
2016. jan. 27. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik miatt sem. Sok ido van meg 2-aig, csak a ciklus az valtozo lehet.:)
2016. jan. 27. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:

18 hetes vagyok és se a mellem, se a mellbimbóm nem duzzadt még meg... Ez egyedi dolog, hogy nálad miket fog kiváltani a terhesség. Ha nem jön meg, akkor gyanakodhatsz, addig felesleges mindenben ezt látni...

Egyébként nekünk pl. a 7. hónapban jött össze, de ismerek olyat, aki másfél évig próbálkozott. 6 hónap, de akár az egy év is teljesen normális várakozási időnek számít.

2016. jan. 28. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:

6 hónap az átlag egyébként, de nem baj, ha kileng bármerre is, ne aggódj!

nekem egyébként a mai napig nem nőtt a mellem, nem lett nagyobb a mellbimbóm és nem is fájnak soha (33 hetes vagyok)

2016. jan. 28. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!