Látja még valaki a második csíkot? Rögtön ott volt és rózsaszín, csak nagyon halvány.
2016. jan. 27. 10:22
21/50 anonim válasza:
Az x epill en otvan a 2 ik halványan;)
22/50 A kérdező kommentje:
Hát ezek a mai tesztjeim.
Felső x-epil alsó vaterás 10-es
Amúgy elszámoltam magam, a mai a 30. ciklusnap
2016. jan. 28. 06:31
24/50 anonim válasza:
Ezek negatívak, de 2 naponta érdemes tesztelni. Meg van, akinek dunelőbb mutatja, ilyenkor még nagyon függ attól, hogy mennyire koncentrált a pisi. Facelle tesztcsíkosat vegyél, és 4-6 oórát ne igyál, ne pisilj.
28/50 anonim válasza:
Én a predictoron látom a 2.csíkot :)
Hányadik DPO-n vagy most? Èn is csak ajánlani tudom a facelle teszteket,sokkal èrzékenyebbek,mint a 10es tesztek. Vaterásról egyre többet olvasom,hogy csak több napos késesnèl lett pozi,ne add fel.
29/50 anonim válasza:
Lehet késői ovud volt. Hétvégén lőjj még el egyet.
30/50 anonim válasza:
Most komolyan, a válaszadók közül még senki nem látott pozi tesztet? Ha pozi, akkor nincs kérdés. Egyértelműen látszik. Ha nagyítóval kell keresni a 2. csíkot, akkor az biztosan negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!