Ez csak száradási csík Szerintetek is?
Figyelt kérdés
Időn belül nem láttam semmi. Elvittem a gyereket oviba, mire hazaértem ilyen lett.
Holnap esedékes...
2016. jan. 26. 16:46
1/9 anonim válasza:
negatív. semmi nem latszik, de ha holnap esedekes akkor meg barmi lehet.
2/9 anonim válasza:
Negatív. Ha holnap esedékes, akkor ráérsz pénteken tesztelni.
3/9 anonim válasza:
Szia !
Ez a teszt sajnos nekem is csinált ilyet ... ez egy szellem csík. Nagyon sokszor pofára estem mert ezt a tesztet vettem... haloványan megmutatja hogy ott van a vonal helye... de szerintem köze nincs a pozitivhoz.
Nem is tudom a nevét : Espect esetleg ???
Remélem neked babát mutat.
4/9 anonim válasza:
Én az ilyen jellegű kérdéseknél mindig látom halványan a második csíkot(ha ott van) de ezen száradási csíkot sem látok sajnálom.
5/9 anonim válasza:
De már időn túl nézve érvénytelen!! Teljesen felesleges akkor sasolni!!
A dobozra sem véletlenül van rá írva, hogy hány percen belül mutat értékelhetően!!!
6/9 anonim válasza:
Szia !
Csináltál azóta másik tesztet ???
8/9 anonim válasza:
Gratulálok, ez már jelent valamit :))))
Időn belül jött ki ??? Szerintem 1-2 nap mulva már erősebbnek kell lennie :)
9/9 A kérdező kommentje:
2016. jan. 29. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!