Terhes lehetek e, ha kicsit verzek, de csak amikor torlom meg magam? Es kesik is mar! Penteken teszteltem negativat, de azota sem indult be?
Tesztelj nyugodtan. Nekem december 15-én volt meg utoljára.
teszteltem, de nekem sajnos negatív lett. :(
Hogy miért késik ennyit? Én már azt sem tudom hány naposak a ciklusaim.
De neked nagyon drukkolok!!!!
Amióta gyereket tervezünk, nekem is van, hogy lassabban indul meg a vérzés, pár nap alatt, pedig korábban ilyen nem volt.
Szerintem ez pszichés (nálam is).
A tesztnek már halványan mutatnia kéne valamit ennyi késés után.
Szia! Vérzés mellett nem gyakori a terhesség,DE!előfordulhat. Nekem 32 naposak a ciklusaim. Én mikor teherbeestem,a 39.ciklusnapot produkáltam az első halvány terhességi tesztemet,de akkor aznap el is kezdtem nagyon picit barnázni. Másnap nem is teszteltem,gondoltam biztos csak beképzeltem a 2.vonalat! 3 napig barnáztam,mire a 42-43.ciklusnapon teszteltem újra,mert elmúlt a barnázás és nem is jött meg. Akkor lett tényleg láthatóan,de halványan pozitív a tesztem.
Ja és 1x én is töröltem valami véreset,de többet nem. Azt gondolom,ha nem erősödik ,akkor tesztelj pár nap múlva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!