Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most volt meg a havim kedden...

Most volt meg a havim kedden kezdődött és csütörtökön már kevésbé, pénteken már egyálltalán nem volt. De nem is ugy jött meg ahogy eddig. Nem feszült a mellem ahogy szokott csak görcsöltem. Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
És a barátommal már 3 éve lassan abbahagyásos védekezéssel vagyunk eggyütt
2010. márc. 28. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Tesztelj, az a tuti.

De ebben a hónapban ahogy olvasgattam egy csomóan így jártak, mint te, s egyikből sem lett baba...

Amúgy szeretnétek kisbabát?

2010. márc. 28. 13:06
 2/5 anonim ***** válasza:
ugyanígy voltam. 24.-én megjött, a szokásos 1 hét helyett, már 26.-án barnáztam, ma meg már semmi sincs... Amúgy meg 5 napig olyan erős vérzésem szokott lenni. De mielőtt megjött, még aznap reggeltem teszteltem, de semmi. Lehet, hogy később volt péd és megfogandt a baba.. Lehetsz terhes persze, de az idegességtől, a stressztől,meg a nem rendes étkezéstől is lehet ez. Tesztelj mindenképp :)
2010. márc. 28. 13:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék még babát,és mostanság már 6 utén már nem nagyon ettem, igazság szerint én estére ettem mindig ,lehet akkor ez az oka?Akkor a lényeg hogy csináljak tesztet.
2010. márc. 28. 13:44
 4/5 A kérdező kommentje:
és persze ideges/stresszes is voltam köszönöm a gyors válaszokat
2010. márc. 28. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Utóbbi időben nagyon sokan járunk ebben a cipőben hónapról-hónapra. Van aki akarja a babát és van aki nem. Biztos ez is megkeveri a dolgokat, de a stressz sajnos majdnem minden nő életében jelen van. És az aztán tud keverni rendesen. :(
2010. márc. 28. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!