Terhes voltam és vérzek! Azonnal orvos vagy holnap délelőtt?
Figyelt kérdés
Ki tisztulnék magamtól? Azonnal menjek orvoshoz? Nem biztos hogy este örülnének nekem. Ráadásul 50 km-re lenne a legközelebbi ahol meg is néznek2016. jan. 23. 19:41
31/31 anonim válasza:
Sajnálom...tudom, közhely, de az idő majd gyógyít...sorstárs vagyok én is...2x is. 12 hetes voltam mind a kétszer, ráadásul 2. alkalommal ikrek lettek volna...nagyon fájt a szívem, de szerencsém volt, mert az ikrek után 1 mensi kihagyással azonnal terhes lettem és az a baba már megmaradt...habár az elején becsapott, mert éreztem, hogy terhes vagyok, de mégis megjött jó erősen, és a következő már nem. Ultrahangon derült ki, hogy jó volt a megérzésem.
Kár, hogy a tied nem élte túl...
Pihenj pár hónapot, aztán próbálkozzatok tovább. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!