Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor lesz pozi a...

Szerintetek mikor lesz pozi a teszt?

Figyelt kérdés
28 napos ciklusnál ha korán van a peteérés mondjuk a 12 napon.. akkor is csak a nem várt napján lesz pozi a teszt? Persze ha sikerült a baba. Vagy akkor már előbb is van rá esélyem?

2016. jan. 23. 08:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Megnyugodtam, nem csak én vagyok türelmetlen. :)

Nem szívesen, de inkább kivárok, ha korán tesztelnék, csak elbizonytalanítana.

2016. jan. 23. 08:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az ovu utáni 14. Napon már tesztelhetsz! (mondom ezt én, aki a 9. Naptól már teszteltem!!! :))
2016. jan. 23. 08:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Előbb is pozi lehet,nekem a 9.-en már kimutatta halványan.
2016. jan. 23. 09:06
 4/12 anonim ***** válasza:

Itt a görbém és a mai tesztem. Már 11 dpo-n egyértelmű halvány csík lett a facellén és a predictoron is. Én azt vettem észre a két és fél alatt, hogy ha van terhesség akkor a 11-13 dpo között már kimutaja a teszt. Persze nem minden teszt jó, a vaterás még most sem mutat kb semmit...

[link]

[link]

2016. jan. 23. 09:13
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Örülök hogy senki nem hurrogott le hogy mért vagyok türelmetlen :D itt az e görbwm is de ez a hónap elég hoányos...mert mikor megjött megint.....:( akkor kicsit betelt a pohár és nem mértem. De elkezdtem félidőtől megint mert furcsáltam magam. Így a hőmből ki is derűlt hogy már napokkal előbb volt pém mint ahogy azt a ciklus.hu írta. Kb akkor mikor együtt voltunk. Persze nem csak egyszer voltunk együtt. Csak azt azért írtam be hogy kb ott volt ovum mikor együtt voltunk. Szóval értitek :) [link]
2016. jan. 23. 09:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem a nemvart előtt két nappal már mutatta halványan
2016. jan. 23. 10:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem is 28-29 napos a ciklusom. Az elso ket terhessegemnel csak akkor teszteltem, amikor mar kesett, a harmadiknal harom nappal korabban, mert kifejezetten rosszul ereztem magam es volt egy olyan erzesem, hogy terhes vagyok, kozben meg aznap kellett elutaznom ket hetre es tudni akartam, hogy keruljem-e inkabb az emelgetest, vagy sem.

Halvanyan, de pozitiv lett aznap reggel es delutan is.

Mondjuk nem tudom, hogy mikor volt peteeresem, mert egyaltalan nem figyeltem, nem vezettem gorbet, nem ovuteszteltem, azt sem neztuk, hogy mikor vagyunk egyutt.

Viszont most harom honapja nezem a peteerest (hogorbe es ovuteszt) es rendszeresen 15. napon van peteeres es 29 napra jon meg.

Lehet, hogy akkor korabban volt valamivel, de sokkal nem hiszem, mert pontos a ciklusom, soha nem volt ingadozas, vagyis csak ez az egy nap (28-29).

En azt mondom, hogy peteeres utan 12-14 nappal egy jobb teszt mar mutatja a terhesseget, de en szemely szerint csak akkor tesztelnek korabban, ha nyomos oka van, vagy nagyon tuti biztos jelek, csak mert en nehezen viselnem a csalodast.

2016. jan. 23. 10:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm 7es :). Úgy nincs különösebb okom. Max annyi hogy futok meg edzek. És félek nehogy attól ne tudjon megfoganni. Vagy megrögzött takarító vagyok.. cibálom ide oda a porszívót stb. Ilyenek. Mindig ilyentől tartok.. mert volt már vetélésem. :/ és olyan rossz ha mondjuk úgy "vigyázok"magamra. Aztán mégis megjön. :/ na szóval értitek :(
2016. jan. 23. 11:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem befolyásolja a beágyazódást az, hogy mennyit mozogsz... Nyugodtan sportolhatsz, takaríthatsz!!! :) nekem 11. Dpo-n lett iszonyú halvány a veterás one step, a gabriell sokkal erősebb lett a 13. Dpon. Ma a 18. Dpo-n vagyok, és a vaterás még mindig nem olyan sötét, mint a gabriel volt a 13. Dpo-n....
2016. jan. 23. 12:42
 10/12 A kérdező kommentje:
B@...us. most csináltam egy one stepes hcg tesztet meg egy lh.t és lh pozi nem ugyan olyan erős mint a kontról de jól látható! Csináltam ugyan abból egy hcg.t is és esküszön mintha lenne rajta második csík de iszonyat halványka. Kb 5 órát tartogattam a pisit mert dolgoztam :D.
2016. jan. 23. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!