Megnéznétek a tesztem, ha még nem unjátok?
A felső piros a lènyeg mert a kéken az csak száradási csík,de ezen a képen látszik a legjobban a piros.
Szabad szemmel színesnek mondanam. Ez a teszt tegnapelőtt még hófehér volt..
Az első 25-ös de jò minőségű. A 2.vaterás 10.-es.
De ha száradási csík akkor az nem jön ki 3 perc alatt nem? Vagy de?
Nem tudom, élőben biztos jobban látszik, hogy a tesztcsík "jó oldalán" piros-e a csík. Nekem képről úgy látszik, hogy a 25-ös tesztnél nem, a 10-esnél viszont jó helyen van.
Legalábbis nekem tök ilyen volt egyszer, mint neked a 25-ös és megjött.
Viszont nekem a kéken nem tűnik száradási csíknak, szerintem az teljesen jó helyen van.
X-epil teszt volt hasonló, mint neked a piros.
Viszont vaterásnál még sose jött ki 2. csík semmilyen formában.
A piros tesztemen most már nem annyira látszik. Majdnem teljesen eltűnt a csík a száradással. Olyan 1 óra eltelte után már nem annyira lehetett volna fényképezni. Kifakult. Ez miért lehet?
A vateráson pedig még mindig látszik,de abban meg én vagyok bizonytalan :)
Gratulálok! :))))))
Én írtam a másik kérdésednél is, hogy szerintem nem a beágyazódást érezted, mert szokott néha nekem is belenyilallni a méhembe menstruáció előtt, de ezek szerint szerencsére tévedtem és jó volt a megérzésed. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!