Barátnőm menzesze után 1 nappal szexeltünk óvszer nélkül, nem mentem bele, a végén húztunk gumit. Lehetséges, hogy terhes?
Figyelt kérdés
Szombaton történt az aktus, és szerdán megjelent 1 vérfolt a bugyiján. Lehetett az beágyazódási vérzés? Nem volt sötétebb, mint máskor és csak 1 folt volt...2016. jan. 21. 05:14
1/5 anonim válasza:
Elég kicsi az esélye, de persze, előváladéktól lehet terhes. 2 hét múlva teszteljetek, előtte nem érdemes, úgyis csak negatív lenne.
2/5 anonim válasza:
szerintem csak azért volt a vércsepp,mert előtte volt a menzesze és még távozott belőle egy picike kis vér!
ne aggódjatok szerintem...tesztelni 30-a előtt nem érdemes!
3/5 anonim válasza:
4 nap után kicsit korai lenne, "tankönyv szerint" ~7 napos vándorlás után kezdődik meg a beágyazódás.
Ettől függetlenül lehet terhes. Semmi értelme, amit csináltok.
A ciklust a vérzés első napjától számítják, semmit nem mond, ha azt mondod, hogy menzesz után 1 nappal, mert mindenkinek másmilyen hosszú. Az ovuláció (=legtermékenyebb időszak) pedig a ciklushossztól függ, amit szintén nem írtál.
4/5 anonim válasza:
Nem értem, hogy a teherbeesésre miért nem az aktus előtt gondol az ember?
5/5 anonim válasza:
Utolsó,na vajon miért nem😏 Értem én,hogy a felelőségre gondolsz,de azért ha valami akkor ez eléggé érthető ha valaki nem rögtön azzal van elfoglalva hogy na van óvszer,nincs-még ha tényleg ez is lenne a legfontosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!