Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Laparoszkópia után köldök...

Laparoszkópia után köldök fájdalom?

Figyelt kérdés
Egy hete volt laparom méhen kívüli miatt, ma voltam varratszedésen, de a köldököm még mindig iszonyat érzékeny, érintésre fájdalmas, nadrágot sem tudtam elviselni magamon, pedig kismama nadrág volt rajtam. Kérdeztem az orvost, érdemekben nem tudott válaszolni, ezért kérdezném itt, h járt - e esetleg így más is, ne aggódjak, normális jelenségről van szó?
2016. jan. 19. 19:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnálom! :(

Nekem nem a köldökömnél fájt, hanem annál a petefészeknél ahol a baj történt. Én 3 hónapig szedtem fájdalomcsillapítót, kb hetente mentem orvoshoz hogy valami nem jó mert nagyon fáj. Végül pár hónap szenvedés után elmúlt. Fórumokon és egyéb helyeken olvastam, hogy az esetek nagy százalékában egy-két hét alatt felépülnek egy ilyen műtét után. Sajnos nem voltam ilyen szerencsés. Ha minden jól megy egy hét és neked sem fog fájni, most még szerintem normális. Jobbulást!

2016. jan. 19. 22:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Köldökben is fúrtak? Mert nekem igen, és érzékeny is volt... (nekem 4 lyukat csináltak, és a "meglévő" lyukakat, hegeket használta fel a dokim, úgy mint: vakbélműtét hege, császármetszés hege, köldök és plusz egy teljesen új metszés... Ezek közül a köldököm volt sokáig érzékeny.)
2016. jan. 19. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!