Hüvelyi ultrahang nem veszelyes ha megvizsgálna akkor a nőgyógyász amikor még csak beágyazodás lehet ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
ilyenkor nem mehet el a baba ha megfogant a hüvelyi ultrahangtol? tudom hogy ilyenkor még nem mutathat terheséget de nem azért mennék el arra. vagy inkább ne menjek?2016. jan. 19. 10:01
2/10 anonim válasza:
Ráérsz elmenni 7 hetesen kb. először.
3/10 Vilcsianyuja válasza:
Szerintem nem veszélyes. Akkor az lenne egy 5-6 hetes embrióra is. Csak emiatt ne halaszd el a vizsgálatot, szerintem.
4/10 anonim válasza:
Nem, nem veszélyes sem a beágyazódásra sem egy korai terhességre, menj el nyugodtan.
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ez megnyugtato de a vizsgálat sem veszélyes amikor kézzel vizsgál meg ilyenkor?
2016. jan. 19. 10:27
7/10 anonim válasza:
Nem nem veszélyes,mert sok kismama ha elmegy megállípitják,hogy teherbe esett.Ha a baba és pocak is nagyobb lesz,akkor hüvelyi ultrahang nem lesz már
8/10 anonim válasza:
nem a méhedben matatnak, hanem a hüvelyben :) Nem veszélyes.
10/10 Vilcsianyuja válasza:
Hú, erre járt egy ultrahang-ellenes összeesküvés-elmélet hívő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!