Ennyitől lehet terhes?
A 11. hozzászólásról az jutott eszembe, hogy van olyan férfi ismerősöm, akinek egy éjszakás kalandból született egy kisfia egy olyan 40 feletti nőtől, akit azért hagyott el pár évvel korábban a férje, mert nem tudta feldolgozni, hogy több, mint 10 év alatt nem lett gyerekük, a orvosok a feleségnél találtak valami kizáró okot, ő meg nagyon akart saját gyereket, és erre ráment a kapcsolatuk.
Meg van az ismeretségi körömben hasonló eset (mondjuk jóval régebbi, amikor talán még nem voltak olyan fejlettek a meddőségi kivizsgálások módszerei, mint ma), amikor ugyanilyen okból hagyott el egy nőt a férje. A nő a válás után befizetett egy egy hetes társasútra, hogy kicsit kikapcsolódjon, kiszakadjon a hétköznapokból. Ott két éjszakára összegabalyodott egy számára szimpatikus pasival, és teherbe esett.
(Évekkel a kislánya születése után férjhez ment, és szült még egy ikerpárt. A volt férjének meg, aki a meddősége miatt elhagyta, miután előtte évekig bántotta lelkileg emiatt, a második házasságából sem született soha gyermeke.)
Kérdező, a felhasználónevedből úgy tűnik, holnap leszel 18 éves, tehát bioszból az ember szaporodásával kapcsolatos alapvető dolgokat tanulnod kellett. Nehéz elhinni, hogy tényleg nem tudod, hogy mit kockáztattok a védekezés nélküli szexszel. Én azt kívánom nektek, hogy ha még nem akartok gyereket, akkor ne egy abortusz árán tanuljátok meg, hogy védekezni kéne.
8-as,szerintem te akkor pont egy olyan lehetsz akinek nem jon ossze.
Az en esetemben eleg komoly petefeszek gyulladasom volt es cisztat is talaltak.kaptam eros antibiotikumot es mondta a doki,h a kura alatt tuti nem lehetek terhely olyan szintu gyulladasban van a szervezetem,koszonhetoen egy kemeny felfazasnam es kozolte,h a kesobbiekben sem valoszinu sot,ha a ciszta nem szivodik fel,meg is kell muteni.utolso alkalommal,mielott a ferjem ment vissza kulfoldre EGYETLEN EGY ALKALOMMAL! Ismetlem EGY ALKALOMMAL fekudtunk le vedekezes nelkul...amikor jott haza,mar ereztem,h valami van.valahogy belul elkapott egy erzes.meg 5napom volt mensiig es pozitiv lett a teszt!!! Ennyit arrol,h egy alkalombol nem lehet baba!meg ugy is lehet,h a doki kizartnak tartja... (Ja es nem is volt peteereses idoszakom,bar tudom van spontan peteeres is,ami nem kiszamithato)
"8-as,szerintem te akkor pont egy olyan
lehetsz akinek nem jon ossze."
Ezt most nem értem honnan vetted, nincs ilyen problémám, pláne hogy nem vagyok nő. :) Csak reálisabban látom a dolgot, ennyi.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!