Meg jött a menstruációm de csak 1 napra. Azóta viszont elég sokat szédülök és ha eszek hanyingerem van utána. Érdemes lenne tesztelni? Vagy esélytelen a baba? Volt már valaki így?
Figyelt kérdés
2016. jan. 18. 12:57
11/26 anonim válasza:
Bocsi az offért, de a méhen kívülit kimutatja a teszt? Mármint nem csak "rendes" beágyazódáskor kezd a hormonszint változni?
12/26 anonim válasza:
Igen, akkor is termelödik hcg.
13/26 anonim válasza:
Köszi szépen!
Kérdezőnek megy a drukk! :)
14/26 A kérdező kommentje:
Reggel jelentkezem. Vettem tesztet😊
2016. jan. 18. 16:17
15/26 anonim válasza:
Nagy drukk kerdezo :))) Reggel irj!
16/26 A kérdező kommentje:
Jó reggelt! Na teszteltem. Sztem negatív. Mintha lenne második csík de inkább nincs...nem tudom feltolteni a képet mert azt irja h megtelt a tár és most rendezik várjak türelemmel. ...később ha tudom feltoltom a képet.
2016. jan. 19. 08:42
17/26 anonim válasza:
Kephostra fel tudod tenni :) megismétled majd?
18/26 anonim válasza:
Várjuk a képet! Kephost,kepkezelo,kepfeltoltes?
20/26 A kérdező kommentje:
Remélem sikerült a kép. Itt még nem csináltam. 😊
2016. jan. 19. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!