Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit láttok a képen?

Ti mit láttok a képen?

Figyelt kérdés

#szellemcsík?
2016. jan. 18. 09:58
1 2
 11/18 Vilcsianyuja ***** válasza:
Az első tesztet nem áztattad túl véletlenül? Azt a piros félkör alakú sávot nem is tudom mire vélni. Nem volt véres folyásod, pecsételő vérzésed 15-én? Sajnos a 18-i teszt láthatóan rendben van és teljesen negatív. Igaz, hogy éjjel csináltad, de már látszani kéne második csíknak, ha baba lenne. De ne legyen igazam. Szerintem várj 1-2 napot, és tényleg vegyél másfajta tesztet.
2016. jan. 18. 10:37
 12/18 A kérdező kommentje:
semmi nem volt 15 én , reggeli normál vizelet, cseppentövel csepegtettem, lehet picit többet mint kellett volna, és szinte azonnal megjelent a 2 csík, a száradás után lett ott az a befolyás szerű.Két gyermekem van már, s egyikkel sem voltak terhességi tüneteim, se hányinger se mell fájás,most is csak azt érzem hogy leszakad a derekam, és mintha minden percbe meg akarna jönni, de semmi még csak utaló jele se.Gondoltam már arra is, hogy ott volt csak felszívódott:( köszönöm szépen
2016. jan. 18. 11:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sajnos, negatív, próbáld meg még 1 szer és kiderül
2016. jan. 18. 11:49
 14/18 A kérdező kommentje:

Tudom, menjek a ...csába, de azért így is megnéztem..

[link]

[link]

2016. jan. 18. 11:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Mindenkepp csinalnek ma egy masfajta tesztet de valoszinu csak volt baba..de sose tudni .Csinalj meg egyet ma!!
2016. jan. 18. 12:38
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem az első volt pozitív, csak elázott, ne haragudj.
2016. jan. 18. 14:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem akarom, hogy leharapd a fejem, de valami olyasmit tudok, hogy negatív teszttől még lehet terhes valaki, viszont ha pozitív lesz, akkor biztos van valami. Rengeteg elvetélhet még az elején, úgy hogy észre sem vevődik.
2016. jan. 19. 17:52
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen,én is arra gondolok, hogy lehet valami VOLT, és épp elkaptam, majd felszívódott..de még mindig késik..
2016. jan. 20. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!