Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Medilabon halvány második...

Medilabon halvány második csík ovuláció utáni 12. napon?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a görbém. Még nem merek örülni sem, és tényleg elég halvány az a második csík, de egyértelműen látszik. Viszont már kb. 4 perc után láttam!!

Reménykedhetek? Ma veszek még tesztet, és 1-2 nap múlva újra megcsinálom, ha addig nem lesz semmi. Mit tanácsoltok?

Ja, amúgy most nagyon későn volt ovulációm, már azt hittem, nem is lesz. Ez a 2. barátcserjés hónapom. Több mint 2 éve próbálkozunk, egészségesek vagyunk, és 1 éve voltak már + tesztjeim, de megjött, és a Duphaston sem segített.

Tanácsok?

2010. márc. 27. 07:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen ez terhességet jelent,gratulálok.Nekem utrogestant adtak az erősebb tán és megmaradt a babám,de mielőbb menj dokihoz,beszéld meg vele és szedjed!Sok sikert és boldog babavárást:-)
2010. márc. 27. 07:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Nekem azonnal kell hívnom a dokimat, ha + a tesztem, hasonló előzménnyel.
2010. márc. 27. 09:10
 3/9 A kérdező kommentje:
OK. De a hétfőt még megvárom, hisz ideje sincs még a menstruációmnak. Addig meg tesztelgetek... :-)
2010. márc. 27. 09:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Persze.
2010. márc. 27. 09:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Jah..azt hittem már késik a vérzésed.Akkor hétfőn mindenképp doki és várjuk a jó híreket!Első voltam:-)
2010. márc. 27. 12:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. márc. 27. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Szép a hőgörbéd!DE!NE Medilabot használj,mert nekem akkor is + lett,mikor nem is voltam terhes:(

Sőt,még a férjemnek is kijött a 2-ik csík:)Kíváncsi voltam,hogy jó-e....

Más fajtával tesztlej!Ha az is + lesz,akkor elhiheted,és irány a doki!

7 hetes km

2010. márc. 27. 13:54
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát, ez elég hátborzongatóan hangzik, úgy hangzik, mintha mindig pozitívat mutatna, pedig nem, nekem még mindig negatív volt.

Amikor + lett 1 éve, akkor a Clearblue is mutatta, már ahogy szívta fel a vizeletet.

Mindenesetre más fajtát veszek.

2010. márc. 27. 14:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia lett babád?
2010. nov. 30. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!