Medilabon halvány második csík ovuláció utáni 12. napon?
Ez a görbém. Még nem merek örülni sem, és tényleg elég halvány az a második csík, de egyértelműen látszik. Viszont már kb. 4 perc után láttam!!
Reménykedhetek? Ma veszek még tesztet, és 1-2 nap múlva újra megcsinálom, ha addig nem lesz semmi. Mit tanácsoltok?
Ja, amúgy most nagyon későn volt ovulációm, már azt hittem, nem is lesz. Ez a 2. barátcserjés hónapom. Több mint 2 éve próbálkozunk, egészségesek vagyunk, és 1 éve voltak már + tesztjeim, de megjött, és a Duphaston sem segített.
Tanácsok?
Szép a hőgörbéd!DE!NE Medilabot használj,mert nekem akkor is + lett,mikor nem is voltam terhes:(
Sőt,még a férjemnek is kijött a 2-ik csík:)Kíváncsi voltam,hogy jó-e....
Más fajtával tesztlej!Ha az is + lesz,akkor elhiheted,és irány a doki!
7 hetes km
Hát, ez elég hátborzongatóan hangzik, úgy hangzik, mintha mindig pozitívat mutatna, pedig nem, nekem még mindig negatív volt.
Amikor + lett 1 éve, akkor a Clearblue is mutatta, már ahogy szívta fel a vizeletet.
Mindenesetre más fajtát veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!