Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap este voltam egyutt a...

Tegnap este voltam egyutt a parommal es ma hanyingerem van. Lehetseges, hogy baba miatt?

Figyelt kérdés

2016. jan. 14. 11:24
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%

Csak tudod, előbb utána kellene járnod a dolognak, van interneted, keresőd, rákeresel, és ha nem találsz választ, akkor kiírod ide.

De gondolom meg sem próbáltál rákeresni, kényelmesebb, ha mások nyugtatgatják a lelked, mert ennyire lusta vagy.

És ne pattogj, mert "nő" létedre elég ciki, hogy ennyit nem tudsz, ha szexelsz...nem is értem.

Baba? pár óra alatt baba nő a hasadban?

Gratulálok. A tudatlanságod miatt ne másoknak olvass be.

2016. jan. 14. 12:04
 12/47 anonim ***** válasza:
48%
Meg azért hogy az ilyen buta kérdéseken röhögjünk.
2016. jan. 14. 12:04
 13/47 anonim ***** válasza:
Szia. A tegnapi esetből biztos nem lehet. Max 14 nap múlva. Az meglehet hogy már kismama vagy és azért vagy rosszul mert mondjuk a gyomrod nem jó és sex közben megnyomtad. Mikor volt utolsó mensid? Nem lehet hogy már kismama vagy?
2016. jan. 14. 12:33
 14/47 anonim ***** válasza:
87%
Neked sem itt van a helyed hanem az oskolában,ha ennyire buta vagy...
2016. jan. 14. 12:34
 15/47 anonim ***** válasza:
Nem
2016. jan. 14. 12:35
 16/47 anonim ***** válasza:
És már azt is érzed h mozog?
2016. jan. 14. 12:36
 17/47 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de hülye kérdésre milyen választ vársz? Ekkora ostobaságot kérdezel és még felháborodsz a válaszokon? Inkább tanulmányozd át a biosz könyved mielőtt szexelsz!
2016. jan. 14. 12:48
 18/47 anonim ***** válasza:

"Kerdest az ember azert tesz fel mert nem tudja a valaszt"

Azt tudtad, mit hova kell tennie a kedves férfi egyednek, vagy azt sem, mert ő úgyis tudja?

2016. jan. 14. 13:03
 19/47 anonim ***** válasza:
Szerintem eltévesztette a tájegységeket a pasid és a sperma megfeküdte a gyomrodat. Azért szólok, hogy ha lenyeled, nem leszel terhes.
2016. jan. 14. 13:09
 20/47 A kérdező kommentje:
Gratulalok *5 ennyire paraszt emberek nem hittem hogy leteznek.. Ha nem tudsz normalis valaszr adni akkor gorgess csak tovabb es ne kommentelj.. Nem hiszem hogy te vagy az aki eldontheti hogy milyen kerdest teshetek fel.. Egyepkent a nagyon okosoknak kozlom hogy van.ismerosom akinek par nappal a teherbe eses utan jottek aa tunetek rosszuletek.. Kivancsi voltam tobb ber velemenyere is de ugy latom itt csak ilyen ostobak leteznek.. Nehez lenne normalis kulturalt emberkent azt valaszolni,hogy ez nem lehetseges es indokolni.. Na mindegy hagyjuk van ennel jobb elfoglaltsagom is.. Csak nem szeretem ha hulyenek neznek mert hulye nem vagyok csak tapasztalatlan..
2016. jan. 14. 14:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!