A barátnőm akkor most terhes vagy nem? (okt 29-én voltunk utoljára eggyütt tehát több mint egy hónapja)
miután eggyüt voltunk azután pár nappal rá megjött neki és az tartott is egy hétig aztán egy hónappal nem jött meg neki elhúzódott 3 hétig azaz máig és ma mondta hogy megjött neki... pár óra múlva már írta is hogy vége de a hasa nagyon fáj... a hasa az idáig is nagyon fájt neki mindegyik elött de azt mondta most jobban... a hasa még mindig fáj de a mensije a most tartott kb pár óráig azt mondta hogy nem jött sok de nem is kevés olyan közepes.... este 20:30 kor amikor még nem szokott lefeküdni megírta hogy most hirtelen elfáradt úgy hogy lefekszik .akkor most lehet terhes vagy nem
az utolsó eggyüt létnél akkor lett nagyjából elveszítve és nem volt bent sok kb 1 cm ment be...szóval én még szüznek is mondanám mert szinte éppen hogy csak arra járt valami...
csak azt is mondta hogy neki még nem maradt el három hétig de azt is mondta hogy most az anyukájának is pont sokat késik neki tegnap jött meg...
mi még nagyon fiatalok vagyunk nem kéne ez most és ez miatt nagyon izgulok... és sajnos miattam mert mivel én félek ezért nem szándékosan megijesztem hogy.... szóval ő is kicsit már de azt mondja semmi más nincsen ő nem gondolja hogy terhes mert mást nem érez semmi olyat amit kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!