Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőm akkor most terhes...

A barátnőm akkor most terhes vagy nem? (okt 29-én voltunk utoljára eggyütt tehát több mint egy hónapja)

Figyelt kérdés

miután eggyüt voltunk azután pár nappal rá megjött neki és az tartott is egy hétig aztán egy hónappal nem jött meg neki elhúzódott 3 hétig azaz máig és ma mondta hogy megjött neki... pár óra múlva már írta is hogy vége de a hasa nagyon fáj... a hasa az idáig is nagyon fájt neki mindegyik elött de azt mondta most jobban... a hasa még mindig fáj de a mensije a most tartott kb pár óráig azt mondta hogy nem jött sok de nem is kevés olyan közepes.... este 20:30 kor amikor még nem szokott lefeküdni megírta hogy most hirtelen elfáradt úgy hogy lefekszik .akkor most lehet terhes vagy nem

az utolsó eggyüt létnél akkor lett nagyjából elveszítve és nem volt bent sok kb 1 cm ment be...szóval én még szüznek is mondanám mert szinte éppen hogy csak arra járt valami...

csak azt is mondta hogy neki még nem maradt el három hétig de azt is mondta hogy most az anyukájának is pont sokat késik neki tegnap jött meg...

mi még nagyon fiatalok vagyunk nem kéne ez most és ez miatt nagyon izgulok... és sajnos miattam mert mivel én félek ezért nem szándékosan megijesztem hogy.... szóval ő is kicsit már de azt mondja semmi más nincsen ő nem gondolja hogy terhes mert mást nem érez semmi olyat amit kéne...

2016. jan. 13. 22:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem csak bemesélitek magatoknak hogy terhes. Attól is késhet hogy nagyon ideges miatta. Viszont tényleg nagyon fiatalok vagytok ahogy látom inkább ne szexeljetek még! Nem rossz indulatbol mondom! Ha gondolod irj privit es segitek ha van kerdesed. 21/l
2016. jan. 20. 14:48
 12/16 A kérdező kommentje:
de ő halál nyugodt és csak én vagyok az ideges a hány ingere meg elmúlt és a szülök a testet azt én tudok neki venni amit a következő hónapban tudok csak neki adni és ő biztos benne hogy nem terhes nem is rágja ezzel a saját fejét se leszarja és mint mondtam pajszmirigy túlmüködése van ha az elég nagy betegség
2016. jan. 20. 15:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok ahhoz, hogy egy ilyen felelősségteljes és érett lányt választottál párodul! Intelligensnek tűnik és átgondoltnak!
2016. jan. 20. 15:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát nézd mi itt csak találgatni tudunk. Ez egy jó lecke nektek ha terhes ha nem hogy legközelebb legyetek megfontoltak és ne csak bumm bele a közepébe. Akkor kivárjátok mostmár h mi lesz a vége. Mindenki teste más nem vagyunk orvosok.
2016. jan. 20. 17:14
 15/16 anonim ***** válasza:
A kettőtök életkora meghaladja egyébként a 25 évet? :D
2016. febr. 10. 09:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Összesen...
2017. ápr. 10. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!