Csajok! Látjátok? ÉN asszem látom?!
már 4-én meg kellett volna jöjjön, eddig a 25-s teszt nem jelzett, ez ma délutáni 10es teszt, ti is látjátok? Élőbe erősebb, de még mindig bizonytalan vagyok...
Nyilván reggel ismétlek, és próbálom nem beleélni magam, de jó lenne kis biztatás..
A reggeli hőt kell mérni,mert akkor alszol egyhuzamban a legtöbbet (min 4 órát). Párnád alá beteszed,ha megébredsz,nyelv alatt megméred a hődet. Ha most kisbabás vagy,akkor elég magas lesz reggel is a hőd bár láttam már alacsony hővel terhességet itt. Egy próbát megér,de igazából ha nem vezetted rendesen,akkor ne most,hónap végén kezd el :) Egyébként nekem a délutáni is összefüggésben van a reggelivel/pével mindennel. Ha reggel pl 36,8 a hőm pé után,akkor du 37,3 . Ha nincs pém akkor du 36,7-8. De ez több hónap tapasztalata,erre ne ne alapozz. Mármint a délutánira.
Gondolom tesztelsz holnap is! Én várom az eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!