Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11. dpo-n nagyon erős derékfáj...

11. dpo-n nagyon erős derékfájás (inkább a keresztcsont környékén, jobb oldalon) és megjövős érzés mit jelenthet? 9. dpo-n nagyon fájtak a melleim, ezek tegnapra elmúltak.

Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 08:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mi újság azóta? Én babát várok minden jel szerint, de orvoshoz hétfőn megyek. ️ Már nagyon izgulok. Remélem te is jó hírekről tudsz beszámolni!
2016. jan. 28. 15:54
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdeklődést és nagy-nagy gratula Neked, ha gondolod, írj privát üzit arról, hogy mit mondott a doki, örömmel olvasnék Rólad :)

Nekem végül megjött, 2 nap pöttyözéssel-barnázással kezdve, szóval most azt sem tudom igazából, hogy mikorra várható ovu (ma negatív volt az ovu teszt és a hőm is lenn)... Ha várható egyáltalán. Szóval most kicsit a béka feneke alatt vagyok, de majd jobb lesz :)

2016. jan. 28. 18:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia!Mi újság? Remelem azóta már babázol :))
2019. szept. 8. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!