Peteérés lehet?
Azt szeretném kérdezni tőletek hogy a peteérés mindenképp tojásfehérje allagú valadékkal jar?
Két napja szúrkál a hasam, a mehemnél egesz lent a szemeremcsont alatt.
Amikor peteérés van hol érzel nyilalást szúrást?
Bocsánat, már van egy gyermekem de azelőtt soha nem éreztem és soha nem lattam semmi tünetét a peteérésnek. Most ahogy lanyom megszületett es újra menstruálok ilyen szúrkáló enyhe nyilalások vannak az alhasamban.
A ciklus 13.napján járok, 30-31 naposak a ciklusaim. A nyilalásoktól számítva hány nap mire a pete kilökődik?
Elvileg 18án kéne lenni a peteérésnek persze ez nem mérvadó, lehet ez már annak a jele?
A petefészeknél érzik a szúrkálást, esetleg ovu után a has alján is lehet érezni, mikor már megrepedt a tüsző. Amikor elmúlik a fájdalom, a peterfészek szúrka, akkor megtörtént az ovu. Ahogy olvasgatom, pár óráig tart csak, van aki 2-3, akár 4 napig is érzi.
Én is pont így vagyok most, tegnap, tegnapelött éreztem furcsa szúrkálásokat, közben menzesz szerű érzést is, csak én már a 30. ciklusnapomon tartok ma. Menzesz elött nem szokott szúrkálni, úgyhogy várom mi lesz ebből, esetleg újabb ovu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!