12 dpo-n közepesen erős mensis görcsök utró mellett? Ne is reménykedjek már a babában?
Nézd, a görcsölés akkor is fennállhat, ha baba van a dologban. Én is görcsöltem, mikor pozitívat teszteltem.
Úgyhogy ez önmagában semmit nem jelent.
Nekem a múlt hónapban pozi teszttől kellett volna szednem a progit.A pozi teszt meg is volt,de annyira halvány volt,hogy nem mertem aznap bevenni...gondoltam másnap már erősebb lesz a teszt és majd beveszem akkor az első adagot...de sajnos nem erősödött a teszt így nem vettem be a gyógyszert orvosi utasításra.Akkor azt mondta,hogy most pozi lh teszt után 3 nappal kezdjem el szedni az utrót mert lehet múlthónapba elkezdődött valami,de kevés volt a progi és nem tudott rendesen megtapadni és ezért nem erősödött a tesztem.
Tegnap szurkákat éreztem ez a görcs ma jelentkezett...reggel mértem hőt kíváncsiságból...hát nem voltam elragadtatva vele...napi 2*100 mg utró mellett is csak 36,8 volt...az adagot emelik majd pozi teszt után..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!