Baba, vagy valami baj van?
Figyelt kérdés
A tüneteim babára utalnak (ezt TI is megerősítettétek) viszont még a ma reggeli teszt sem mutatott pozitívat! 10 napja nem jött meg! Reménykedhetek és várjak, vagy inkább kezdjek aggódni...2007. nov. 10. 08:04
1/4 anonim válasza:
Még reménykedhetsz, a teszt sem mnidig elég érzékeny. Egyes embereknél (ahogy nálam is) nagyon lassan nő csak meg a hcg-szám a vizeletben, így sokáig nem mutatható ki. Amíg nincs mensi, minden neked kedvez.
2/4 anonim válasza:
nem akarlak elkedvteleniteni,menj dokihoz kerj egy vervizsgalatot az kimutatja ha a vizelet nem is.az uh sem valoszinu h kimutatja max a petezsakot es a mehszaj allapotabol az orvod is talan tud mondani valamit.ha terhes vagy a ver kimutatja ne kolts bolti tesztekre,ha nem lehet hiperprolaktinemiad is mint nekem volt es ha babat szeretnel jobb mielobb helyre allitani.(3 evig nem jott meg,terhes tuneteim voltak,aztan elmultak a tunetek nem fajt a mellem stb...mikor egyszer ujra fajni kezdett es megundorottam a cigitol.vedekezes nelkul voltunk egyutt 2szer,de ha ugysincs mensim es ovulaciom nem gaz,a ferjem poenkodott h baba lesz,en sirtam,aztan teszteltem es eletem legszebb napja volt,mert kiderult h megis igaz)szoval a legjobb ha orvoshoz mesz es remelem babas vagy.
3/4 anonim válasza:
Én csináltatnék egy vérvételt a helyedben az tuti kimutatja ha tényleg terhességtől van a kimaradás és nem mástól!!
Az UH nem biztos hogy kimutatja ilyen korán.
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is hasonló van most. negyedik nap csináltam tesztet, ami negatív lett. Aztán vártam, mert úgy éreztem, megjön. De aztán két hétig még semmi. Elmentem dokihoz,és most várom az eredményeket... A hormonosé nálunk sokáig tart. Szerintem is menj el dokihoz, hátha tud mondani valamit.... Drukkolok Neked! Írnál majd, hogy mi volt, ha úgy döntesz elmész dokihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!