IR-es vitaminok, és pajzsmirigyre való vitaminok is mehetnek tovább, ha kiderült egy korai terhesség? Többi lent.
Sziasztok!
Inzulinreziszenciám, és 3.5 ös pajzsmirigy értékeim vannak.Ma a nemvárt előtt 5 nappal csináltam egy korai terhességi tesztet,ami pozitív lett
smile hangulatjel
!Az eddigi vitaminokat amiket szedünk 2000 d-vitamin, 400-as E-vitamin, szelén, mehetnek tovább amíg el nem jutok orvoshoz?Sajna most nem tudom elérni a dokit, meg amúgy is korai lenne még menni.....El sem hiszem, hogy ekkora csoda történik,hiszen szűk négy hónapja semmi esélyem sem volt erre.Ja, a másik, hogy mastodynon csepp is ment valakinek tovább miután kiderült a baba?És tegnap meg voltam edzeni,nagyon meghajtottam magam, szaunáztam, erre meg ma tessék
smile hangulatjel
.Remélem nem okoztam vele kárt,hiszen normális esetben csak 5-6-nap múlva kéne kiderüljön.
Előre is köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!