Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most mi történt? Tesztkérdés

Most mi történt? Tesztkérdés

Figyelt kérdés

4 halvány,nagyon enyhén erősödő pozi tesztem volt. Tünetem erős mellfájdalom, aluszékonyság, görcsölgetés. Ami tegnapra kicsit erősebb lett. Majd volt kevés barna folyásom, tegnap délután. Ma már jobban görcsöl a hasam, és a reggeli teszt már alig látható +. Most vajon ennyi teszt szellemcsíkos lett volna, vagy nem sikerült megtapadni a babának?

Amit tudni kell, hogy menzesz alatt voltunk együtt párommal védekezés nélkül, dec. 24-én. Most jan. 20 körül kellene megjönnie. Múlthét szerdán volt az első nagyon halvány pozi tesztem.

2016. jan. 11. 14:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen azért van az oldal hogy kérdést tegyél fel. De ne ámítsd magad. Én egyik teszted sem vettem volna pozitívnak. És az hogy te halványabbnak látod mint az elsőket ez is csak azt jelzi nem vagy terhes. Nem is voltál. Ha babát akarsz peteéréskor legyetek együtt ne mensi alatt. Csak magadat kínzod napok óta.
2016. jan. 11. 15:11
 12/18 A kérdező kommentje:

Ja, az kimaradt, hogy fiammal aktus után 11-12 nappal volt ilyen halvány a tesztem.

[link]

2016. jan. 11. 15:11
 13/18 A kérdező kommentje:
Mint irtam, nem akarunk babát most. Csak szeretném tudni mi van. Nehogy már egymás torkának ugorjunk... De ha ennyire zavar, akkor minek válaszolsz?!
2016. jan. 11. 15:13
 14/18 anonim ***** válasza:
nem vagy terhes. engedd el a dolgot.
2016. jan. 11. 15:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Atya ég mennyi teszt :D ne is haragudj de ha valaki nem akar babàt az nem tesztel észveszelytve 9 nappal mielőtt megjön !én szeretnék babàt de talàn féléve csinàltam tesztet amikor "késett" azóta nem ...
2016. jan. 11. 16:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem a kérdezö lenne az elsö aki mensi alatt esik teherbe,nem tul gyakori de elöfordul.Én majdnem mindegyiken látok valamit,és ennyi szellemcsikos teszt nincs,de viszont multhét szerda ota kellet volna erösödnie.Lehet kémiai terhesség,mihamarabb keres fel egy orvost mert bármi lehet.
2016. jan. 11. 16:58
 17/18 mandiga ***** válasza:

Nem mindenkinek van félidőben az ovulációja. Nekem volt már 8. napon, és 16. napon is. Én látom a csíkot, csak nagyon halvány. Ebből baba is, meg mensi is lehet sajnos, ezt magamról tudom. Menzesz alatt is utána is teherbe lehet esni, a többség félidőben tud, a többi pedig más időpontokon. Kivételek mindig vannak. :)

Drukkolok!!!!

2016. jan. 11. 22:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha ennyire lassan erősödik, lehet kímiai, de lehet mehenkívüli terhesség is. Ha a doki magától nem ad beutalót vérvételre, ragaszkodj hozzá, hogy adjon és ha magas a hcg, javasolt 2-3 nap múlva is menni, hogy következtetni lehessen a 2 vérvétel eredményéből az alapján, hogy mennyit emelkedett.
2016. jan. 12. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!