Duphaston után hány nappal jön meg a menzi?
Második hónapja vagyok Duphaston kúrán. Az előző hónapban az abbahagyás után két nappal megjött gond nélkül. Most már három napja abbahagytam,semmi jele a menzinek. A hasam nagyon szurkál,néha erősebben,egyébként csak gyengén. Olyan feszülés féleőrzős,mintha a lágyékvonalban valami húzódna,feszülne.Néha émelygek,enyhén rosszul érzem magam. Eléggé bő színtelen folyásom van, a méhnyákom sűrű krémes,ahőm csak picit van feljebb, 2-3 tizeddel. Melleim csak minimálisan fájnak. Ma délután csináltam egy tesztet,negatív. Ez a 28-dik ciklusnapom.
Ezek a tüneteklehetnek a Duphastontól is? Valakinek volt tőle szurkálása a hasában? Kinek hány napra jött meg az abbahagyás után? Köszönöm.
Nekem az abbahagyás utáni 6.napon jött meg. A dokim azt mondta, ha 2 héten belül nincs menzi, akkor baba van.
Ilyen tüneteim nem voltak, de akkor nekem peteérésem sem volt...
A tüneteid utalhatnak babára, várj 4-5 napot, és tesztelj újra, ha nem jön meg!
előző vagyok, épp ma volt egy hasonló kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Meg esetleg keress rá itt az oldalon a keresőben (balra lent, a lista alatt, fogsz róla találni infókat)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!