Ha éjjel is rendszeresen felkelek pisilni akkor is jó a reggeli vizelet, vagy akkor a hajnaliból teszteljek?
Figyelt kérdés
Minden tesztnél azt olvasom,hogy a nap bármely szakában pontos eredmènyt ad,mégis a reggeli vizeletet javasolják,ezèrt kérdezem. Tegnap előttre-tegnapra nem vártam, csütörtök reggeli teszt negatív,tegnap esti szintén.2016. jan. 9. 11:51
1/4 anonim válasza:
Gondold végig, hogy miért jobb (alapesetben) a reggeli!
Azért, mert előtte nagy valószínűséggel nem mégy pisilni legalább 6 órát és nem is iszol.
Ha nálad ez nem teljesül, akkor nyilván semmivel se jobb.
De ebben az esetben tudd, hogy ha nagyon az elején jársz, nem biztos hogy elég koncentrált lesz ahhoz hogy kimutassa.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, a hajnalinál kb teljesül a 6 óra,ezek szerint azzal jobb próbálkozni.
2016. jan. 9. 11:57
3/4 anonim válasza:
Én is mindhárom terhességemnél 5-6óra között csináltam meg. A legutóbbinál már 4 óra óta nem tudtam aludni annyira kellett már pisilni de a tesztet meg mindenképp meg akartam csinálni. Így 5 óráig kihúztam pisilés nélkül aztán megcsináltam és persze pozi lett. Predictor early volt és azt hittem rossz a teszt mert még a c vonal is vagy 10-15másodpercig ki sem jött. Aztán 3 perc múlva szépen kijött a második csík is. Drukkolok! 11 hkm
4/4 anonim válasza:
Én is ilyen kis pisis vagyok :)) iszok-pisilek hajnalban is vagy 3x így először úgy teszteltem, hogy a 4 óra megvolt több nem ment hajnalban 2 óra fele és pozi lett így is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!