Mit jelenthet? 8,5cm uterus.16mm endometrium. B. o. norm. Ovarium, benne dom. Foll. jelenleg nem látható. J. o. ovarium nem detect. Douglasban min. Szabad folyadék.
Figyelt kérdés
kérdésem az lene, hogy miért olyan nagy a méhnyálkahártyám? És hogy mit jelenthet az a szabad folyadék. Ja és hogy mi aza douglas. Mellesleg ez a 20. napom egész hónapba nézték de sosem találtak tüszőt.2010. márc. 26. 10:45
12/17 A kérdező kommentje:
Akkor letehetek arról, hogy gyógyszerek nélkül essek teherbe? Mert ha nincs pé akkor magától nem is lesz, Vagy ha nyugodtabb életkörülmények között visszatérhet magától is? Végül is csak nem tudom akkor hogy miért mondta a doki hogy megvolt a tüszőrepedés a folyadék láttán. Ez ma volt az uh doki azt mondta nincs és hétfőn sem volt a nőgyógyász doki meg azt mondja már volt. Nem tudom most már tényleg mi van akkor.
2010. márc. 26. 17:31
13/17 A kérdező kommentje:
ja meg a hasam reggel óta fáj ezt sem értem
2010. márc. 26. 17:32
14/17 anonim válasza:
Nyugodj meg, ha a doki azt mondta, hogy megvolt a tüszőrepedésed, a folyadék is erre utal, akkor peteérésnek is lennie kellett. Szerintem a legjobb amit tehetsz, az, hogy lazítasz, elfelejted a neten olvasott tanácsokat és szeretgetitek sűrűn egymást a pároddal! Hidd el sikerülni fog, nekem volt lombik is, nem sikerült, felnyomtak mindenféle hormonnal, elegem lett, azt mondtam nem érdekel tovább, majd lesz ami lesz, ellazultam, és három hónap múlva már babás is lettem, és szültem egy csodás egészséges gyermeket! Pedig elvileg meddőnek lettem nyílvánítva! Hidd el, nem tesz jót, a stressz! Sikerülni fog neked is!
15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Már most én is ott tartok, hogy lehet nem is megyek vissza a dokihoz. Kicsit kezdek belefáradni. Ráadásul pont most sikerült egy olyan családi házat találnunk, amit meg szeretnénk venni. Annak az ügyeit is intézni kell, s most lehet hogy nem is lenne olyan jó teherbe esni. Talán majd egy fél év múlva. Nem tudom. Majd meglátjuk. Bár amilyen mázlisták vagyunk lehet hogy pont most sikerül, mert általában mindig minden egyszerre jön össze. Mindenesetre én lennék a legboldogabb.
2010. márc. 27. 16:59
16/17 anonim válasza:
Ne stresszelj, lazíts! Ha nem volt pé-d, az sem baj, egy egészséges nőnek sincs minden hónapban, csak kb. 10-11-szer 1 évben. Lehet, hogy nálad pont most volt ez. Sikerülni fog a baba, hidd el!
80%-os voltam
17/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm! Pusz
2010. márc. 29. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!