Ha hüvelygyulladásom van akkor is megcsinálják a HSG-t?
Hát ez szomorú, a kitenyésztés kenetvételből a legelső dolog amit elvégeznek, aztán pedig legtöbbször ciklus 3.napján és 21. napján vérvétel hormonvizsgálathoz.
És neked kedves utolsó hozzászóló mit csináltak eddig? Hsg-t? Mindenféle előzmény nélkül?
Egyébként nem volt szándékomban senkit megijeszteni, de véleményem szerint és utánaolvasások után jelentem ki azt ,hogy ahova járok kórházba nem alaposak :( azaz megvan mindenféle vizsgálati eredmény de nem akarják tudatni csak egyszerre a HSG eredményével . Órület.
Ne rémüldözz ,ha nem volt mostanság gyulladásod ,valószínű nem lesz semmi probléma. Nálam viszont most van odalent baj így most bemegyek a nőgyógyászhoz reklamálni ,hogy legyen oly kedves és vizsgáljon meg és a kenetem eredményét tudassa velem még HSG előtt. Az én egészségemmel ne játszanak.:(
Szia!
3. és 21. napi hormont nálam is néztek, de tenyésztés nem volt és a véremben sem néztek gyulladást:( Pedig fizettem is a HSG-ért. Most bejelentkeztünk a BMC-ba, talán ott elvégzik amiket írtál...Sok sikert neked a HSG-hez is, ill. a leletek beszerzéséhez is (itt Mo-on sajna tényleg nem az igazi a dolog:( (utolsó voltam:)
Akkor drukkolok neked is hogy minden rendben legyen és végre mi is kismamák legyünk :)
Ma voltam a nőgyógyásznál ez már a 4. idegen orvos volt de különben irtó kedvesek és aranyosak. Itt nem lehet egy orvoshoz járni itt mindig más orvos fogad.
A lényeg semmi baktérium,gomba,semmi nincs a kenetemben a hormoneredményem is jó :O ki érti ezt. Mára a gyulladásom is sokat javult azért levették a kenetet és egy hét múlva meg tudom hogy ebben van e valami .Ha nem akkor kb másfél hét múlva HSG jön. Most már várom :) úgy érzem itt a bibi. Mivel régen is sokszor volt hüvelygyulladásom ami felszállhatott a petevezetékhez is. De mondták mivel mi már 4 éve élünk házaséletet védekezés nélkül és nem jött a baba ,a HSG után inszeminációt javasolnak egyből. De az is lehet hogy már nem lesz rá szükség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!