Létezhet, hogy minden hónapban kémiai terhességem van?
Mindig más teszttel? Mert lehet a teszt rossz.
Lehet betegséged is, ami okozhat pozi tesztet, bár ez ritka.
És az is lehet, hogy nem tud megtapadni a dolog, akkor pedig nőgyógyász nézzen méhnyálkahártyát és hormonsort.
Eddig mindig azthittem,hogy a teszt a rossz,így igen,mindig másikkal teszteltem. E vitamint is szedek :(
Jövőhéten elmegyek dokihoz,az a biztos! Bár az első feltételezett kémiai terhességnél elmentem,aztmondta minden ok,van ilyen..... :/
Igen az elsőnél voltam. Nem látott cisztát,aztmondta vagy rossz a teszt vagy kémiai terhességem van és h ez előfordul. Azóta nem voltam. Majd jövőhéten. De ez mindig úgy néz ki,hogy kb 12-13.dpo körül pozit tesztelek,majd utána folyamatban negát... és vhol a 17.dpon feladom :( aztán 18-20.körül megjön. Ugyanúgy,ahogy szokott!
Menzesz után is mindíg ellövök egy tesztet,mert egyszerűen nem tudom elhinni :( De negatívak voltak azok is.
Inzulinrezistencia?
Az okozhat ilyen hamar" vetelest"
Hcg teszt ugye?
Bocs a hulye kerdesert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!