Udv. lenne egy olyan kerdesem hogy a parommal oktober 10-en voltam egyut es terhes. 11-hetes azt mondta 15 en lesz az uh akkor hany hetesnek kell hogy legyen?
Extra peteérés....
A spermiumok max 5 napig maradnak életben. Ebben az esetben is kb. 14 hetes lenne.
Kérdező: ha csak ez az egy alkalom volt, vagy ez az utolsó, akkor a 11 hetes magzat kizárt hogy tőled legyen.
Sajnálom.
:-(
Még ha október 10-én is volt a menzesz első napja, akkor is 13 hetes lenne.
De erre minimális az esély hogy így teherbe esik, és nem írtad, hogy akkor megvolt neki.
Ha október 10én voltatok együtt és abból lett a baba akkor:
az utolsó menstruációja: szeptember 26
termékeny nap: október 10
ma: 14hetes 5 napos terhes
Itt egy kalkulátor: [link]
Azért még nem kéne leírni a kislányt.
Egyrészt: mégis mikor közölte ezt veled?
Másrészt: rengeteg többgyerekes nő sincs tisztában a terhességi hetek számolásával.
Ráadásul rendszertelen ciklus esetén, vagy ha egyszerűen nem emlékszik az utolsó menstruációja dátumára, akkor az orvos egyedül az ultrahang által adott adatokra alapozva becsüli meg a terhesség korát és bizony egy milliméter "elmérés" is HETEKET jelent a becslésnél.
Most vagyok 11 hetes+4 nap,okt 7.én volt meg utoljára,de a méretei alapján és mivel nem voltunk együtt csak a mensi előtt pár nappal,2 héttel ovu után fogant.
Lehet később fogant,de elvileg 15.án 14 hetes lesz. Miért nem hiszed,hogy tőled van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!