Mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, pcos vagyok, igen, tartom a 3 as kezelést. Sajnos ciklusom úgymond csak mesterséges van, csak gyógyszerre jön meg, egyébként október 17. Én volt utoljára, de ez mellékes nálam. December 4. -én voltam uhn, volt egy 20 mm-s aktív petém a bal oldali petefeszekben. 23.-án délután volt egy eléggé fajdalmas szúró görcsölésem, 24.-én este pedig sok tojásfehérjés nyákom, ilyet eddig nem tapasztaltam. Együttlét kb. 2 naponta volt. Én úgy gondolom, már ha lehetseges, hogy 23-24. Körül lehetett ovum, de mondjátok ha tévedhetek. Szerintetek mikor teszteljek? Van egy csomo vaterás 10 es tesztem, holnap mar kellene valamit mutatni? Fontos lenne minnél hamabb megtudnom, ha terhes vagyok, mert el kellene kezdenem a norulutot szedni, hogy megjöjjön a menszeszem és tudjunk 2. és 20. Napi hormonsort nézni. Ha meg terhesen kezdem el a gyógyszert szedni elvetélek, ezert kérnek minnél több véleményt. Laparoscopia előtti állok, jó lenne elkerülni :)2016. jan. 5. 11:43
1/7 anonim válasza:
Ha október 17 óta nem volt mensid, marhára ráér a Norcolut még hetekig is akár, nem oszt, nem szoroz, sokkal fontosabb biztosra kideríteni, hogy van-e terhesség, de nem a Norcolut, hanem a hír miatt. :)
Ha december 4-én volt 20 mm tüsző, az pár napon belül repedhetett. Ha sikerült a megtermékenyítés, már régesrég terhes vagy, bőven ki kell, hogy mutassa a teszt!
2/7 anonim válasza:
Szia, szerintem hétvégén tesztelhetsz nyugodtan. A legjobbakat Nektek! :)
3/7 A kérdező kommentje:
Az nem is elképzelhető, hogy ennyire lassan nőtt a petém, hogy csak 23. a körül repedt meg? Vagy akkor mi magyarázza azt az éles szúrást a bal petefészkemben, utána pedig a sok tojásfehérjés nyákot? Ezért nem áll össze a kép... :( peteérés után 20 nappal a nyák az honnan, miért jöhetett?
2016. jan. 5. 12:01
4/7 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a 20 mm-es pete még három hetet vàr a repedéssel, nem életszerű. Szurkákás, nyák bármitől lehet, terhesen is, nem kell vele foglalkozni. Szerintem tesztelj. A Norcolut meg mondom, ráér.
5/7 A kérdező kommentje:
A tegnapi az negatív volt, szóval ha 4. -e körül volt ovu, abból tuti nem lett semmi....mar ha egyáltalán megrepedt....akkor már a mensinek is meg kellett vna jönnie, nem?
2016. jan. 5. 12:06
6/7 A kérdező kommentje:
Ha hétfőn is negatív lesz, akkor már tuti esélytelen igaz? Mert akkor már tényleg elkezdem szedni a gyógyszert
2016. jan. 5. 12:10
7/7 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy nem sikerült a repi, az magyarázná azt, hogy nem jött meg azóta. De ha később mégis, akkor még lehet remény. Én nem kezdeném el a Norcolutot, amíg nem csináltatok egy UH-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!