Ha a 31 napos ciklus 24-25. napján barnázok, az mit jelenthet?
Beágyazódás is lehet, de menzesz is sajnos. Ha nem szokott ilyen lenni, akkor esélyes a baba.
Én mióta babát akarok, meghülyült a ciklusom, előtte nem tapasztaltam ilyeneket.
Drukkolok, és pár nap múlva csinálj egy érzékeny tesztet esetleg.
Akkor esélyes, hogy beágyazódás legyen.
Nagyon drukkolok!!!
Szia! Biztosan nem tudni, mitől volt a barnázás, de tippem már van.
Decemberben talált az orvos a jobb petefészkemben egy sűrű bennékű cisztát, ami elvileg az esetek 99%-ával csak műtéttel távolítható el. Tegnap visszamentem, hogy nézze már meg, mi van vele, meg a barnázás is aggasztott.
Nagy meglepetésre a ciszta már nem volt ott. Nem tudni, mi volt ez, nagy szerencsém volt, már eltűnt.
Én arra gyanakszom, hogy vér volt benne, és kipukkadt, az távozott, amiatt volt a barnázás.
Amikor megtudtam a cisztát, elkezdtem barátcserjét szedni, meg cickafark/palástfű teát ittam a ciklusproblémákra is. Hogy ez segítette-e, nem tudom, de most már a babapróbálkozás is esélyesebb ciszta nélkül. Hormonális gondok azért még vannak, de próbálok ahhoz is pozitívan hozzáállni.
Csak most találtam meg a kérdésed, és láttam, hogy írtál.
Hogy alakulsz azóta? Velem sincs rendben valami, de ár nem tudom mit is gondoljak.
Még várok a 21. napi hormonsor eredményére, de a hőm alapján vmi tuti nem oké, ugyanis napok óta visszaállt a ciklus első felében mért 36,5. Szóval vmi nem stimmel tutira :(
Viszont az kecsegtető, hogy ebben a hónapban még se fájdalom, se alhasi szurkapiszka, se barnázás...stb nem volt. A ciklus 26. napján vagyok. Bízom benne, hogy a gyógynövények használnak majd, bár a palástfű teától iszonyatos hányinger és émelygés gyötör, sajnos éhgyomorra nem is tudom meginni, már 4x hánytam tőle reggel. Ha megvan a vérvétel eredménye, és látja a doki, talán többet tudok majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!