Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A nagyon halvány pozitív is...

A nagyon halvány pozitív is pozitív?

Figyelt kérdés
3.napja késik a mensim, tegnapelőtt 2 "one minute" teszt lett nagyon halványan pozitív, tegnap egy "clearblue" szintén nagyon halványan, ma pedig egy corax negatív. Ugye még lehet baba? Hisz még csak 4 hetes és 3 napos lenne, ilyenkor még nem biztos, hogy kimutatja a teszt, ugye?
2008. szept. 16. 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:

A kérdésedben és a tesztek tájékoztatóján ott van a válasz!

Igen,a halvány vonal is pozitív!!!!

2008. szept. 16. 12:37
 2/10 anonim ***** válasza:

A halvány csak akkor pozitív,ha erősödik a vonal...

Nekem is volt halvány után negatív és nem voltam babás sajnos....:(

Kívánom,hogy Neked baba legyen!:)

2008. szept. 16. 12:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is jártam már úgy, hogy volt halvány 2. csík, de sajna nem erősödött, és nem is volt baba! Többször is voltmár így...

Ha 3-4 nap múlva erősebb lesz, akkor biztos babás vagy!

2008. szept. 16. 12:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Engem pont a múlthéten csapott be a teszt,halvány csík volt nekem is aztán aznap este megjött.
2008. szept. 16. 12:53
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem volt halvány pozitív tesztem, ami 2 naponként egyre erősebb lett, a clearblue-t ajánlom az a legjobb. sajnos azóta elvesztettem a babámat, múlt héten elvetéltem. de neked sok szerencsét kívánok!
2008. szept. 16. 12:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolso válaszado!Átérzem mit érzel én is igy jártam!De most ujra probálkozunk!:)
2008. szept. 16. 13:00
 7/10 anonim ***** válasza:
kérdező:Szerintem menj el orvoshoz az a biztos!A sok teszt csak pénz kidobás!Az orvos 100%osat tud mondani!
2008. szept. 16. 13:02
 8/10 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti és az előtti válaszoló: Sajnálom, remélem hamarosan összejönnek a babák:)

Utolsó válaszoló: Mennék dokihoz, de ilyenkor látná már?

2008. szept. 16. 13:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként mindenkinek köszönöm a válaszát:)
2008. szept. 16. 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem már mindenképpen látná!Menj el dokihoz,legalább megnyugszol!
2008. szept. 16. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!