Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novynette fogamzásgátló...

Novynette fogamzásgátló hosszabb szedése után, kinek hány hónapra jött össze a babó?

Figyelt kérdés

Én közel 5 évig szedtem ezt a gyógyszert, már 4 hónapja próbálkozunk a babával, de ezidág semmi:(

Kinek mennyire kavarta össze a ciklusát?

Előre is köszönöm....:)

2010. márc. 25. 18:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szia.na ez most nem jött össze,negativ lett,majd legközelebb.de amugy még mindig nem jött meg,ugyhogy nem tom hogy mi van.te teszteltél már?majd ird meg hogy mi lett.szurkolok érted.
2010. márc. 28. 19:22
 12/24 A kérdező kommentje:

hát nagyon sajnálom:(-de ne add fel a reményt! Lehet, hogy még nincs annyi hcg hormonod, hogy kimutassa a teszt. szerintem 2 nap múlva újra teszteljél!-ha meg akkor is negatív akkor szerintem menjél el dokihoz mert az sem jó, hogy ilyen hosszú ideig nincs mensid:S Amúgy és is azt tervezem, hogyha most nem jön most össze akkor megyek dokihoz....Én majd kedd reggel tesztelek, mert nekem olyan 28-29napos a ciklusom...amúgy nincsen semmi tünetem a folyáson, meg a hasfeszülésen kívül:S

Majd meglátjuk....megírom, hogy mi lett..de én már nem fűzök hozzá sok reményt:( de azért szoríts értem:)

2010. márc. 28. 20:20
 13/24 A kérdező kommentje:
amúgy hány éves vagy??:)
2010. márc. 28. 20:21
 14/24 anonim ***** válasza:
25 leszek.Szoritok érted.és te?
2010. márc. 28. 21:50
 15/24 A kérdező kommentje:
22:) Holnap reggel tesztelek, de minden percben azt érzem, hogy most meg fog jönni:(
2010. márc. 29. 08:27
 16/24 anonim ***** válasza:
Mi újság?Mi lett a teszt eredménye?
2010. márc. 30. 07:54
 17/24 A kérdező kommentje:
nekem is negatív lett:( de még nekem sem jött meg....jövőhétre bejelentkeztem nődokihoz..meglátjuk ő mit tud tenni az ügy érdekében!
2010. márc. 30. 09:07
 18/24 A kérdező kommentje:
te hogy állsz? neked megjött??:(
2010. márc. 30. 10:21
 19/24 anonim ***** válasza:
Szia.hát nekem megjött reggel.ugy látszik hogy ilyen 46 naposokra beálltam.sajnálom hogy neked is negativ lett,majd legközelebb.nem szabadna rágörcsölni és akkor tutira jönne.majd jövőhónapban újra izgulhatunk.
2010. márc. 30. 16:19
 20/24 anonim ***** válasza:
szia.na még mindig nem jött meg?
2010. ápr. 2. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!