Mi a bajom?

Figyelt kérdés
2 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót. A múlt hónapban a 42. napon jött meg, most pedig már a 49. napnál tartok és semmi. 1 hete, 1 napig volt barnás folyásom, azóta semmi. A dokim még csak meg sem vizsgált, azt mondta, hogy a fogamzásgátló miatt van. De én tiszta ideg vagyok, attól félek, hogy mi van ha cisztám van? Vagy ez normális?
2007. nov. 9. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A gyógyszer megzavarhat, de ha nem terhességtől félsz, hanem mástól, keress fel egy másik orvost,járj addig utána, míg kielégítő választ nem kapsz.
2007. nov. 9. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
ha a terhesseget kitudod zarni lehet h a dokinak igaza van.ha nem hiszel neki keress egy masikat.
2007. nov. 9. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyugi!Volt olyan barátnőm,aki miután abbahagyta a gyógyszert 2hónapig nem is menstruált,nekem meg gyógyszer nélkül is rendesen a 28.napon jött meg.Ez teljesen változó.A ciszta meg nem harap(mindig).Nekem is volt,és mint kiderült évekig éltünk együtt,mire elkezdett rendeltenkedni.

De baba is lehet,bár szerintem csináltál tesztet már,ugye?Ha nem bízol a dokidban menj máshoz.

2007. nov. 10. 11:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg. Ezt okozza a gyógyszer elhagyása. Nálam is ez volt, úgy fél évig. Én is paráztam, de végül rájöttem, hogy annak a gyógyszernek idő kell mire kiürül. Amúgy is a gyógyszer mesterségesen tartja fenn a ciklust, persze hogy felborul a rendszer, ha elmarad. Nyugi.
2007. nov. 10. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!