37. nap és még semmi. Csináltam tesztet vasárnap és sajnos nem baba. Miért nem jön meg már?
Figyelt kérdés
Orvoshoz csak szombaton tudok elmenni. (Szedem a DUPHASTONT)2008. szept. 16. 10:28
1/5 anonim válasza:
Mikor hagytad abba a duphaston szedését? A mert rá legfeljebb 2 héten belül meg kell, hogy jöjjön, ha nincs baba! Nekem a 6. napon jött meg tőle. Szerintem, simán esélyes az a baba, attól még, hogy a teszt nem mutatja!
Kérlek, írd meg, hogy mit mondott a doki szombaton, nagyon drukkolok neked!
2/5 anonim válasza:
én is hasonlóan járok mindig. késik nem jön meg magától, negatív teszt, menszimegindító. hány napos a menszid? lehet azért is késik, ha ideges azért is késhet, vagy miért kell szedned a duphastont?fogamzásgátló után nem jön meg címmel, vagy pco? mert a fog. gátló után egy idő múlva be fog állni, a pco miatt ami nekem is van, akkor sem. próbálj meg ne stresszelni, tudom nem könnyű, mert én is így vagyok de az is befolyásolja a menszit. a palástfű és cickafarkfű tea pedig elvileg beállítaná, bár nekem ez eddig nem jött be:-(kitartás, azért orvoshoz menj el, hátha korai volt még a teszt. remélem neked sikerül!
3/5 A kérdező kommentje:
4én hagytam abba.Azért szedem,hogy legyen peteérésem.Ma van barna folyásom.Lehet,hogy megjön?Nem tudom.
2008. szept. 17. 10:05
4/5 A kérdező kommentje:
Ja,5-6 napos a menszim.
2008. szept. 17. 10:06
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ma megjött.
2008. szept. 18. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!