Ha ma reggel pozitív a teszt - 3 napos késés után - akkor már örülhetek?
Olyan boldog vagyok, 6 hónap próbálkozás után az előbb pozitívat teszteltem:) juhéjjjjj:):):) még fel sem fogom.
Tudom,hogy 2hét múlva kell először felkeresnem az orvosom.
Csak egy valamit nem értek. Ez a mindjárt megjön érzés mikor fog elmúlni????? Esetleg "kinegatívosodhat" még a teszt anélkül,hogy megjönne(vetélés)????
Gratulálok, örülhetsz :)))
Ez teljesen normális, hogy azt érzed, mindjárt megjön. Egyébként mostmár a hCg szintet meg tudják nézni vérből, az mindig nulláról indul, tehát ha ennél több, akkor biztos, hogy terhes vagy!
Szia!
Ugyanaz nálam is!!! Ma reggel elhatároztam, h. tesztelek 3 napos késés után, és halványabban ugyan, mint a kontroll csík, de ott van alatta a második is! El sem hiszem! De a férjemmel együtt teljesen készek vagyunk, annyira örülünk, de még nem akarom elkiabálni.
És az a fura, h. már alig feszül a mellem, a hasam görcsölget, viszont a hőm folyamatosan fent van.
Hát gratulálok mindkettőnknek és remélem, nem fog kinegatívosodni!
Ami sajnos bekövetkezhet sajnos bármikor a 12. hétig, de nem szabad erre gondolni!
A megjön érzés van akinél végig a várandósság alatt megmarad, amikor a mensi ideje lenne, de ez legyen a legkevesebb.
Vigyázz magadra, egészséget kívánok!
Drága vagy, köszönöm szépen a választ.
De ugye ez már nem lehet negatív???? Lehet,hogy buta kérdés, de úgy félek,hogy mire elmegyek 6hetesen az orvoshoz, nem fog látni semmit. De ahhoz el kéne (dehogy kéne!!!) kezdenem vérezni,hogy elmenjen a picike,ugye?
Ne gondolj most ilyesmire, mert csak stresszeled magad! Örülj a babócádnak, hidd el, semmi baj nem lesz!!!
Hallgass szép zenéket, olvasgass, pihenj, ne cipekedj, és főleg, ne idegeskedj, mert a baba esetleg megérzi!
Igen, sajnos a vetélést nagy valószínűséggel észre lehet venni, mert vérzik.
DE NEM SZABAD ERRE GONDOLNI!!!!
A 2. válaszoló vagyok.
A nagy izgalomban el is felejtettem, h. GRATULÁLOK én is a BABÁDHOZ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!