Ez szellem csík, vagy negatív vagy mi? Fotó csatolva.
Figyelt kérdés
Ma van a nemvárt napja,reggel egy corax tesztet csináltam.
Jó ez a teszt vagy szerintetek?
2010. márc. 25. 09:11
51/55 anonim válasza:
Szia.ha volt egy rendesen lathato csik es egy halvany csik akkor szerintem terhes vagy csak meg tul fiatal a terhesseged es meg nem tudja teljesen kimutatni,nekem is igy volt egy szep piros csik es egy nagyon halvany fel csik es terhes vagyok.Varj meg egy hetet es reggel csinalj tesztet az elso vizeletttel es ha az is dupla lesz akkor tenleg terhes vagy. CSAJOK TUDTOK AJANLANI ILYEN KALKULATORT AMI KISZAMOLJA HOGY MENNYI IDOS TERHES LEHET .az meg engem is erdekelne.
52/55 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Már írta a kérdező,hogy hiába volt halvány csíkja,megjött neki késve.
53/55 anonim válasza:
Segítsetek!!!! Nagyon meg szeretném nézni azt a képet de nem tudom megnyitni!! Kérlek segítsetek nekem!!!! Semilzen böngésyővel nem nyitja meg!!! :-((((
54/55 A kérdező kommentje:
Milyen képet????
Az enyémet ami becsapot????
2010. ápr. 19. 13:28
55/55 anonim válasza:
Ma én is ezzel a fajtával teszteltem, de nem láttam semmit rajta. Amikor a fény fele fordítottam, olyan volt, mintha lenne ott valami, szétszedtem és a tesztcsík hátoldalán egy szürkés csík volt (úgy tűnt gyárilag volt ott) és az ütött át a teszten.
Az a csík azért van ott, mert ott kéne megjelennie a pozitív csíknak?
Megnéztem jól a tesztcsík felső rétegét, ahol az eredménynek kell megjelennie, de ott nem volt semmi elszíneződés az tiszte fehér volt.
Akkor ugye ezt most nem jelent terhességet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!