Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma 5. napja, hogy késik, úgy...

Ma 5. napja, hogy késik, úgy döntöttem csinálok egy tesztet. Kimutatja már szerintettek? Csak reggeli vizeletből mutatná ki? mindegy milyen tesztett veszek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 08:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, én este teszteltem Gabriellel, és kimutatta, azóta már nagyfiú a drágám:)

Szurkolok:)

ly

2010. márc. 25. 08:52
 2/14 anonim ***** válasza:
ha amúgy szabályos a ciklusod, akkor a délutáni is mutat
2010. márc. 25. 08:53
 3/14 A kérdező kommentje:
köszi.Akkor a Gabriell az jó?
2010. márc. 25. 08:56
 4/14 anonim ***** válasza:
A Gabriel is jó, bár én nekem nem jött be. Sokkal jobb a Clearblue, bár az drágább. De ha már elég magas a Hcg szint a szervezetedben, akkor bármelyik kimutatja. Sok sikert és írd majd meg, hogy mi lett az eredmény.
2010. márc. 25. 09:08
 5/14 A kérdező kommentje:

Oké.Ha megcsináltam jelentkezem,délután.Már annyira beleéltem magam a 2 csíkba..de félek csak egy lesz..:(

Igaz nem tervezett.

2010. márc. 25. 09:11
 6/14 anonim ***** válasza:
Én az első babámnál lily terhességi tesztet használtam. és délután teszteltem nem bírtam kivárni a reggelt. ha terhes vagy a hcg-t úgyis kimutatja délután is szerintem.
2010. márc. 25. 09:18
 7/14 anonim ***** válasza:
46%
ha nem tervezett és még csak öt napja késik... bocsáss meg, de nem sok esélyt látok rá. 5 nap késés még nem késés
2010. márc. 25. 09:21
 8/14 A kérdező kommentje:
Mármint nincs "babaprogram",de ha jön akkor jön,nem védekezünk egy ideje..
2010. márc. 25. 09:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha szabályos a ciklusod akármikor csinálod szerintem a teszt már biztos eredményt fog mutatni akár+ akár-.Nekem már tutira kimutatta akkor.10-es érzékenységűvel tesztelj az biztosabb!
2010. márc. 25. 09:39
 10/14 anonim ***** válasza:
46%

oké. ez mondjuk nézőpont kérdése. mert számomra a "nem védekezünk" az azzal egyenlő, hogy szeretnénk gyereket.

de, hogy maradjunk a kérdésnél, most megcsinálhatod. ha negatív lenne, akkor pár nap múlva újra

2010. márc. 25. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!