Ma 5. napja, hogy késik, úgy döntöttem csinálok egy tesztet. Kimutatja már szerintettek? Csak reggeli vizeletből mutatná ki? mindegy milyen tesztett veszek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 08:51
1/14 anonim válasza:
Szerintem igen, én este teszteltem Gabriellel, és kimutatta, azóta már nagyfiú a drágám:)
Szurkolok:)
ly
2/14 anonim válasza:
ha amúgy szabályos a ciklusod, akkor a délutáni is mutat
3/14 A kérdező kommentje:
köszi.Akkor a Gabriell az jó?
2010. márc. 25. 08:56
4/14 anonim válasza:
A Gabriel is jó, bár én nekem nem jött be. Sokkal jobb a Clearblue, bár az drágább. De ha már elég magas a Hcg szint a szervezetedben, akkor bármelyik kimutatja. Sok sikert és írd majd meg, hogy mi lett az eredmény.
5/14 A kérdező kommentje:
Oké.Ha megcsináltam jelentkezem,délután.Már annyira beleéltem magam a 2 csíkba..de félek csak egy lesz..:(
Igaz nem tervezett.
2010. márc. 25. 09:11
6/14 anonim válasza:
Én az első babámnál lily terhességi tesztet használtam. és délután teszteltem nem bírtam kivárni a reggelt. ha terhes vagy a hcg-t úgyis kimutatja délután is szerintem.
7/14 anonim válasza:
ha nem tervezett és még csak öt napja késik... bocsáss meg, de nem sok esélyt látok rá. 5 nap késés még nem késés
8/14 A kérdező kommentje:
Mármint nincs "babaprogram",de ha jön akkor jön,nem védekezünk egy ideje..
2010. márc. 25. 09:35
9/14 anonim válasza:
Ha szabályos a ciklusod akármikor csinálod szerintem a teszt már biztos eredményt fog mutatni akár+ akár-.Nekem már tutira kimutatta akkor.10-es érzékenységűvel tesztelj az biztosabb!
10/14 anonim válasza:
oké. ez mondjuk nézőpont kérdése. mert számomra a "nem védekezünk" az azzal egyenlő, hogy szeretnénk gyereket.
de, hogy maradjunk a kérdésnél, most megcsinálhatod. ha negatív lenne, akkor pár nap múlva újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!