A peteeres jele lehet, amikor leulesnel enyhe feszulest erzek az egyik petefeszkemben?
Figyelt kérdés
Par napig szoktam erezni, 10. ciklusnap kernyeketol. Utana elmulik. Nem fajdalom, csak erzek valamit ott, amikor ulok le.2015. dec. 31. 13:14
1/4 anonim válasza:
en is kivancsi vagyok erre ! neha en is erzem :) szerintem annak a jele
3/4 anonim válasza:
Igen! Én legutóbb menni alig tudtam annyira feszült szúrt! 3 hetes baba anyukája ️
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ha nagyon figyelem, mozgásnál is tapasztalom. De főleg, mikor úgy "lehuppanok". Azért gondoltam megkérdezni, mert ez minden hónapban előjön, így nem tudtam másra gondolni. Más nálam sajnos nem utal ovura, így naptár szerint szoktam "belőni".
2015. dec. 31. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!